Napovejte dogodek

    V podjetju DHH.si d.o.o., ki združuje blagovni znamki Domenca.com in Domovanje.com, smo že leta 2011 oblikovali portal obvladaj.net, kjer se nahaja več kot 100 člankov s področja spletnega marketinga.

    V letošnjem letu smo portal popolnoma prenovili, ob tem pa želimo na portal dodati tudi vabila na dogodke na temo interneta.

    Kaj vam ponujamo?

    • Vaše povabilo bo vključeno v mesečne e-novice, ki jih prejema že več kot 33.000 naročnikov!

    Vsak mesec strankam, ki imajo domene in/ali gostovanje pri Domenci ali Domovanju, pošljemo e-novice, kamor bomo lahko umestili tudi vaše povabilo. Članek bo tako prejelo več kot 33.000 naročnikov, baza prejemnikov pa se vsak mesec še povečuje.

    • Stran avtorja, kamor lahko vnesete poljuben opis in povezavo do svoje spletne strani.

    Pri vsakem prispevku bo naveden avtor skupaj s povezavo, ki bo vodila na posebno stran avtorja. Stran avtorja boste lahko urejali sami – dodate lahko poljuben opis, reference, svojo sliko in seveda povezavo na svojo spletno stran.

    Kako se pridružite?

    • Pišite nam na info@domovanje.com.
    • Pripravite napoved dogodka: ne pozabite navesti, komu je dogodek namenjen, katere teme bo dogodek obravnaval, kdo so predavatelji ipd.
    • Po končanem dogodku pripravite še povzetek dogajanja: objavite povzetke predavanj, dodajte video ali drugo gradivo ipd.