Dodajanje strani

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Strani se uporabljajo za statične vsebine, saj se prikazujejo vedno na istem mestu in niso razporejene po kronološkem zaporedju.

Strani torej uporabimo pri tipih objav “Predstavitev podjetja”, “Opis ponudbe”, “Kontakt”.

Iz levega menija izberite zavihek “Strani” oziroma “Pages”. Za dodajanje nove kliknemo na gumb “Dodaj novo”.

Ko imamo ime strani izbrano, se lahko lotimo vpisa same vsebine.

Dodamo lahko naslov, ki mu dodelimo drugačno obliko kot preostalemu besedilu, vpišemo tekst strani.

Za dodajanje datotek in slik kot so fotografije, pdf dokumenti, kliknemo na gumb “Dodaj predstavnostne datoteke”, in želeno datoteko naložimo. Datoteko na WordPress stran lahko naložimo po sistemu “povleci in spusti”, ali pa preko gumba “Izberi datoteke” in jo poiščemo na našem računalniku ter jo naložimo. Ko imamo datoteko naloženo, lahko uredimo naslov slike, velikost, če pa želimo urediti samo sliko, pa jo lahko urejamo s klikom na.gumb “Uredi sliko”.

Ko imamo vsebino ustrezno pripravljeno lahko uredimo še dodatne nastavitve naše strani.

Uredimo lahko atribute strani, se pravi ali je stran podrejena kateri od že kreiranih naših strani, na primer stran Kdo smo, je podrejena strani Predstavitev. Določimo pa lahko tudi sliko, za katero želimo, da se prikaže na tej strani. To uredimo pod “Določi prikazno sliko”

Ko smo vse nastavili pa prikaz strani potrdimo s klikom na gumb “Objavi”. Če strani še ne želimo objaviti, jo lahko shranimo kot osnutek.

 

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 81
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja