Kako dodam in urejam poštne predale na cPanelu?

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
  • V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domovanje.com/portal/pozabljeno-geslo
  • Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja.
  • Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete zeleni gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.
POZOR: V kolikor se vam odpre nadzorna plošča WHM, pojdite v levem meniju na List Accounts in nato kliknite oranžno ikono "cP" poleg imena domene katero želite urejati.

VIDEO NAVODILA:


2. V nadzorni plošči izberete ikono “Email Accounts“.

3. Odpre se vam stran za urejanje elektronskih predalov na tej domeni.

Nov poštni predal kreirate tako, da kliknete na gumb “Create”, nato pa v naslednjem koraku ustvarite želen poštni predal. Kreiranje poštnega predala potrdite s klikom na gumb “Create”.

4. Nižje lahko urejate obstoječe predale na tej domeni; zamenjate geslo, nastavite velikost, izbrišete, itd. Pod razdelkom Default Email Account lahko nastavite predal, na katerega naj se posreduje pošta, ki je bila naslovljena na predal, ki ne obstaja.


Poštni predal lahko za vas kreiramo tudi mi, in vam ob tem posredujemo geslo in dostop do spletne pošte. Kontaktirajte nas za izdajo ponudbe.

Prejemajte pošto v Outlook, Macmail, Thunderbird ali na mobilne naprave

Na spodnji povezavi najdete navodila za nastavitev odjemalca za e-pošto. Vaš novo kreirani poštni predal boste vpisali v vnosno polje in izpisala se vam bodo točna slikovna navodila.

https://pomocnik.domovanje.com/

Z oddaljeno povezavo se lahko povežemo na vaš računalnik ali mobilni telefon in vam nastavitev e-pošte hitro uredimo v celoti z naše strani. Cena storitve znaša 15 € + DDV na vsakih začetih 15 minut dela.

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 3
Ogledov: 5430
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja