Kako si pripravim drugačno ponudbo za podaljšanje storitev?

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Sprememba plačnika storitve lahko pomeni tudi spremembo lastništva. Pri paketih gostovanj je plačnik storitve tudi lastnik podatkov na tem paketu. Zato bodite izredno pazljivi, koga nastavite za plačnika vaših storitev.

Pri domenah sta lastniški in plačniški kontakt ločena. Lastnik domene je oseba, ki ima pravico odločati glede domene, plačnik pa je tisti, na katerega se izda račun za podaljšanje.

Kako podaljšam storitve in pri tem zamenjam plačnika na ponudbi?

Povezava za prijavo v Uporabniške strani se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domovanje.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom. Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domovanje.com/portal/pozabljeno-geslo

2. V meniju izberete Domene in nato domene, ki jih želite podaljšati, označite v seznamu. Nato kliknite gumb Podaljšaj označene storitve pod tabelo.

3.  Odpre se vam stran za podaljševanje storitve. V spustnem meniju izberite obdobje za katerega želite podaljšati domene in kliknete gumb Nadaljuj z naročilom.

4. Sedaj, ko so domene že v košarici se vrnete nazaj v uporabniške strani, da lahko dodate še gostovanje.

5. V glavnem meniju izberete menijsko postavko Gostovanja. Storitev podaljšate tako, da v skrajno levem stolpcu, ob storitvi, ki jo želite podaljšati, kliknete Podaljšaj.

6. Po želji lahko na isti način v košarico dodate še kakšno storitev: VPS, naročnino na spletno stran.

7. Ko imate v košarici vse želene storitve, izberete še plačnika. Če kot plačnika želite navesti nov kontakt, ga lahko ustvarite s klikom na gumb Nov kontakt.

Nato določite še elektronski naslov na katerega želite, da se pošlje ponudba in kliknete Nadaljuj z nakupom.

8. Odpre se stran s povzetkom vašega nakupa. Obkljukate kljukico pri polju Strinjam se s splošnimi pogoji poslovanja in kliknite gumb Zaključi nakup. Ponudba bo poslana na elektronski naslov, ki ste ga določili v prejšnji točki.

POZOR: Plačnik je nastavljen le na ponudbi, ki ste jo pravkar pripravili.
Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 181
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja