Obnova e-poštne vsebine iz varnostne kopije

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Varnostne kopije se na cPanel strežnikih praviloma samodejno izdelujejo vsak dan. V kolikor ste ponesreči izbrisali e-mail sporočila, lahko podatke iz obstoječih varnostnih kopij obnovite v nadzorni plošči cPanel s pomočjo orodja R1Soft Restore Backups.

Obnovitev lahko traja dlje časa, kar je odvisno predvsem od velikosti e-mail predalov, ki se obnavljajo.

 

  • V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom.
Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domovanje.com/portal/pozabljeno-geslo
  • Po prijavi pojdite na menijsko postavko Gostovanja.
  • Za prijavo v nadzorno ploščo cPanel kliknete zeleni gumb Prijava na desni strani strani, ob znaku cP.
POZOR: V kolikor se vam odpre nadzorna plošča WHM, pojdite v levem meniju na List Accounts in nato kliknite oranžno ikono "cP" poleg imena domene katero želite urejati.

2. V nadzorni plošči v razdelku FILES izberete ikono “R1Soft Restore Backups“.

3. Postavite se v vrstico z željenim datumom obnove e-pošte. Na desni strani iste vrstice kliknite na prvo ikono mapa “Browse“ (označeno z rdečim krogcem na spodnji sliki).

cpanel R1 soft obnova email predala

4. Ko se vam odpre novo okno, dvokliknite na mapo “home”.

Nato pošičite mapo “mail” in jo ponovno dvokliknite.

Zatem poiščite ime vaše domene (kar je za @ v vašem e-mail predalu), kot primer spodaj na sliki:

varnostna kopija email cPanel

5. Nazadnje označite posamezni predal, katerega želite obnoviti, in kliknite gumb “Restore Selected” zgoraj (označeno na spodnji sliki). Pred tem lahko z dvoklikom na predal ter nato na mapo cur tudi preverite, ali se sporočila nahajajo v predalu. na ta datum.
restore cpanel email

Nato počakajte da sistem dokonča obnovitev, o čemer boste obveščeni na zaslonu. V kolikor po obnovitvi še vedno ne vidite vsebine e-pošte preverite, ali ste izbrali dovolj star datum obnove. Postopek lahko ponovite kadarkoli s starejšim datumom obnove.

OPOZORILO Prav tako mora za uspešno obnovo poštni predal obstajati. Če ste ga odstranili ga znova dodajte v cPanelu po navodilih spodnjega članka:
Kako dodam in urejam poštne predale na cPanelu?

Obnovitev e-poštnega predala ali spletne strani lahko izvedemo tudi z naše strani. Kontaktirajte nas na info@domovanje.com in pripravili vam bomo ponudbo.

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 921
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja