Postopek rednih nadgradenj vzdrževanih VPS gostovanj

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Strežnike, ki so vključeni v vzdrževano VPS gostovanje redno, vsaj enkrat mesečno, nadgrajujemo na novejše različice strežniške programske opreme in operacijskega sistema. Vsem naročnikom minimalno 3 dni pred nadgradnjo pošljemo obvestilo o predvidenem obdobju nadgradnje in različicah programske opreme, ki bo na voljo po nadgradnji.

Naročnik lahko preskoči en cikel nadgradnje, če le ta vpliva na delovanje njihovih aplikacij. Naročnik je sam odgovoren, da po prejemu obvestila o nadgradnji, preveri če bodo njegove nameščene aplikacije po nadgradnji delovale. V primeru, če naročnik preskoči cikel nadgradnje, mora do naslednjega cikla  svojo aplikacijo prilagoditi, da bo delala na novejših različicah programske opreme. V primeru, da tega ne stori se paket VPS gostovanja spremeni v ustrezni VPS strežnik po meri.

Namestitev kritičnih in varnostnih nadgradenj poteka izven rednih ciklov nadgradenj. V večini primerov vas bomo o tem obvestili pred izvedbo nadgradenj, v nujnih primerih pa se lahko zgodi, da vas bomo o tem obvestili šele po izvedbi nadgradnje. Varnostne nadgradnje niso predmet izbire naročnika.

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 2
Ogledov: 187
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja