Sistemska podpora

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Poleg naše brezplačne tehnične podpore, namenjene lažji in učinkovitejši uporabi naših storitev, vam z veseljem ponudimo tudi dodatno pomoč. V primeru, ko se znajdete v situaciji, kjer vam vaše delo z VPS gostovanjem ovira pomanjkanje vašega časa, strokovnega znanja, težava ali napaka, ki se tiče delovanja vaše spletne strani ali aplikacije, lahko uporabite našo sistemsko podporo.

Sistemsko podporo si lahko predstavljate kot hitro pomoč na cesti v primeru v primeru okvare avtomobila. Naš strokovnjak, v okviru reševanja zahtevka sistemske podpore, naredi vse, da bo vaš VPS “spet vozen”, če pa bo le mogoče, bo popolnoma odpravil vzrok težave. Glede na vaš paket, vam pripada določen čas brezplačne sistemske podpore. Dodatna podpora pa se obračunava po 15 minutnih intervalih, po ceniku za dodatne storitve.

Med tipične primere zahtevke za sistemsko podporo tako štejemo:

  • spremembe v konfiguraciji posameznih odprtokodnih sistemov za upravljanje z vsebino (CMS),
  • raziskovanje zakaj je prišlo do napake na strani,
  • raziskovanje zakaj spletna stran prekomerno obremenjuje strežnik,
  • namestitev dodatnih knjižnic v kolikor je to tehnično mogoče,
  • raziskovanje kje je ranljivost, ki je omogočila ranljivost spletnih strani,
  • analiziranje dnevniških datotek (log…),
  • pridobivanje podatkov iz varnostnih kopij
  • in druge sorodne zahtevke.

V okviru zahtevkov sistemske podpore se teko rešujejo manjša opravila, tipično s področja sistemske administracije, ali nujna dela, ki so potrebna za normaliziranje delovanja paketa VPS gostovanja (tipično odpravljanje napake resnosti ena).

Če naročnik želi večje opravilo, za katerega že v osnovi lahko predvidimo, da bo trajalo več kot 2 uri, bo zato prejel posebno ponudbo.

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 2
Ogledov: 542
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja