Sistemski piškotek “PH_HPXY_CHECK”

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Naši strežniki deljenega gostovanja za namene preprečevanja t.i. brute force napadov (napadov s poskusi ugibanja gesel) uporabljajo varnostni sistem, ki za delovanje potrebuje piškotek. Gre za sistemski piškotek “PH_HPXY_CHECK” z vrednostjo “s1”.

Privolitev za namestitev tega piškotka po mnenju informacijskega pooblaščenca ni potrebna. Takšne piškotke namreč lahko štejemo kot nizko intenzivne, saj ne omogočajo identifikacije uporabnikov.

Potrebno pa je obiskovalce spletne strani obvestiti, da stran uporablja piškotke. Prav tako je potrebno na delu podstrani posamično našteti vse piškotke, ki jih spletna stran uporablja, vključno z namenom uporabe.

Če vaša spletna stran (npr. mojaspletnastran.si) ne uporablja drugih piškotov, lahko objavite obvestilo podobno temu:

Spletna stran uporablja sistemski piškotek, ki je potreben za zaščito spletne strani:

Ime piškotkaNamenTrajanjeIzvor
PH_HPXY_CHECKPiškotek uporablja varnostni sistem za preprečevanje brute foce napadov in ne omogoča identifikacije posameznega uporabnika.
Do zaprtja sejemojaspletnastran.si
Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 1247
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja