Spremembe VPS paketov

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Nadgradnja iz VPS paketov Gredica, Vrt in Polje

Nasledniki starih VPS paketov  je sklop VPS po meri. Katerikoli stari paket lahko nadgradite v kateregakoli novega. Pri tej opciji vam bomo le spremenili kvote na vašem strežniku in s potekom vašega zakupljenega obdobja boste že prejeli račun za nov paket.

V primeru, če želite stare VPS pakete spremeniti v pakete vzdrževanega VPS gostovanja je potrebna migracija podatkov. To pomeni, da je potrebno naročiti nov paket vzdrževanega VPS gostovanja, prenesti vsa spletna mesta in na koncu odpovedati stari paket gostovanja.

Prehodi med VPS paketi

Pri paketih vzdrževanega VPS gostovanje in VPS paketih po meri je možna tako nadgradnja kot zmanjšanje paketa znotraj sklopa.

Prehod med sklopi je možen le v smeri iz paketa vzdrževanega VPS gostovanja v ustrezen paket VPS po meri.

Pri Premium VPS paketih je možna le nadgradnja paketov. Pri Windows platformi je po spremembi paketa potreben ponoven zagon strežnika, da dodatne vire prepozna tudi operacijski sistem.
Sprememba Premium VPS paketa v vzdrževan VPS paket oz. VPS paket po meri ni mogoča.

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 91
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja