Zaščita pred potekom

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Izbira Zaščite pred potekom domene, vam omogoča, da mi domeno domeno avtomatično podaljšamo in vam nato pošljemo račun za podaljšanje.

Kaj je zaščita pred potekom in kako deluje?

Zaščita pred potekom domene je storitev, ki zagotavlja, da bo domena, ki ima zakupljeno zaščito, pred potekom zagotovo podaljšana. Vse domene, ki imajo aktivno zaščito pred potekom, bomo za 1 leto avtomatično podaljšali mi. Nato pa vam bomo poslali račun za letno podaljšanje domene po redni ceni, skupaj s podaljšanjem zaščite pred potekom za naslednje leto.
Zaščito pred potekom je mogoče naročiti pri registraciji ali podaljšanju domene.

Za katere domenske končnice je možno naročiti zaščito pred potekom?

Zaščito pred potekom je možno naročiti za vse najbolj pogoste domenske končnice. To so končnice .si, .com, . net, .eu, .org, .biz in .info.

Je možno prekiniti zaščito pred potekom?

Seveda. Zaščito pred potekom lahko prekinete najkasneje 15 dni pred potekom domene. V tem primeru domena ne bo avtomatično podaljšana.

Kako jo naročim?

Nova domena

1. Na spletni strani https://www.domovanje.com/domene/ vpišite želeno domeno in kliknite gumb Najdi

 

2. Domeno dodajte v košarico s klikom na gumb Dodaj domeno in izberite možnost Nadaljuj z nakupom.

3. Odpre se vam naslednji korak, kjer izberite možnost Dodaj zaščito pred potekom in nato Nadaljuj z nakupom. Sedaj le še sledite krakom nakupa do zadnjega, 6. koraka.

Obstoječa domena

V kolikor želite zaščito pred potekom naročiti za obstoječo domeno, bo potrebno hkrati domeno tudi podaljšati.

Povezava za prijavo v Uporabniške strani se nahaja desno zgoraj na prvi strani https://www.domovanje.com V uporabniške strani se prijavite z e-mailom in geslom. Če ste pozabili geslo za dostop si ga lahko ponastavite na spodnji povezavi: https://www.domovanje.com/portal/pozabljeno-geslo

2. Pri vaši domeni v stolpcu Zaščita pred potekom kliknite na gumb Naroči. Storitev se bo pojavila v košarici, sedaj le še sledite korakom nakupa do konca.

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 98
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja