24×7 nadzor strežnika

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

Naši strežniki za deljeno (gostovanje) in strežniki za vzdrževano VPS gostovanje so vključeni v sistem za nadzor kvalitete delovanja storitev, ki naše administratorje avtomatično obvesti, če se kvaliteta storitev poslabša ali storitve prenehajo delovati. V takšnem primeru dežurni administrator takoj sprejme ustrezne ukrepe in začne odpravljati napake.

Med pogostimi vzroki, ki poslabšajo delovanje storitev za vsa spletna mesta na strežniku so:

  • prekomerno porabljanje sistemskih virov (pomnilnik, procesor, disk),
  • masovno pošiljanje elektronske pošte,
  • vdor na posamezno spletno stran zaradi ranljivost in
  • druge okužbe spletnih strani.

V teh primerih naši tehniki ugotovijo, katera spletna stran je vzrok poslabšanja storitev in začasno omejijo dostop do “škodljivega” spletnega mesta ter o tem obvestijo plačnika storitve.

Na željo naročnika, lahko raziščemo tudi vzrok zakaj določeno spletno mesto prekomerno porablja sistemske vire, vendar to spada v sistemsko podporo ter se tudi obravnava po pravilih sistemske podpore.

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 222
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja