Kako oddam naročilo za registracijo domene?

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka

1. Obiščite spletno stran www.domovanje.com, v iskalnik vpišite želeno ime domene in kliknite gumb “Najdi domeno“.

2. Naš sistem bo preveril če je izbrana domena še prosta. Če je še na voljo, desno ob domeni kliknite Dodaj domeno in kliknite gumb Nadaljuj z nakupom.

Če urejate prenos že obstoječe domene, v polje vpišite EPP kodo za prenos domene.

3. Priporočamo vam tudi izbiro Zaščite pred potekom domene. S tem bomo domeno pred potekom avtomatično podaljšali mi in nato vam poslali račun za podaljšanje.

4. V naslednjem koraku izberete paket gostovanja za vašo novo domeno in kliknete Nadaljuj z nakupom. Podrobnejše informacije o naših paketih najdete na naši spletni strani.

5. Namesto vas lahko uredimo namestitev WordPressa in poskrbimo za osnovno konfiguracijo, ali pa vam uredimo gostovanje na Windows strežnikih. V kolikor storitev ne potrebujete ponovno izberite gumb Nadaljuj z nakupom.

6. Vaši novi domeni uredite še imenske strežnike in kontaktne podatke ter izberite Nadaljuj z nakupom.

7. V koraku Plačilo izberite način plačila, preverite podatke o plačniku in vsebino košarice ter kliknite na gumb Nadaljuj z nakupom.

8. V zadnjem koraku še potrdite, da se strinjate s splošnimi pogoji in kliknite na gumb Zaključi z nakupom.

Potrebujete pomoč? Naj vam pomaga naša ekipa izkušenih strokovnjakov! Preverite storitve, ki jih nudimo našim strankam - najemi strokovnjaka
Vam je članek pomagal?
Dislike 0
Ogledov: 289
Niste našli, kar ste iskali? Preiščite bazo znanja