Prihodnost ni v zraku,
prihodnost je v oblaku!

Strežniki in celostne rešitve v oblaku
za sistemske integratorje, agencije in podjetja.

 

Scroll

Z rešitvami v oblakih ne potrebujete visokih investicij v lastno strojno opremo in podatkovno sobo. Stroški storitev v oblaku so preverjeno nižji in se spreminjajo skladno s potrebami vašega podjetja. Strežniki v oblaku so varnejši in neprekinjeno delujejo tudi ob odpovedi strojne opreme.

Naša ekipa vam nudi tehnično podporo 24 ur na dan, vse dni v letu.

 

PREVERITE NAŠO PONUDBO

Plačajte kar porabite

Pri nakupu strojne opreme morate vedno upoštevati, kakšne bodo vaše potrebe čez 5 let in to opremo plačati vnaprej. Pri nas zakupite samo vire, ki jih potrebujete danes in plačujete mesečno brez vezave. Rezultat je nižji strošek znotraj življenjske dobe strojne opreme, saj nimate dodatnih stroškov z vzdrževanjem opreme, električne energije in podatkovne sobe.

Popolna prilagodljivost

Sistemske vire lahko vedno prilagodite vašim potrebam. Spremembe se izvršijo takoj, strežnikov pa ni treba ponovno zaganjati. Sistemske vire lahko sami spremenite preko preprostega vmesnika ali pa vam pri tem pomaga naša ekipa strokovnjakov 24 ur na dan, vse dni v letu.

Varnost podatkov

Na voljo je 6 lokacij podatkovnih centrov v 4 državah (Italija, Švica, Hrvaška in Slovenija). Sami lahko izberete, kje se hranijo in obdelujejo vaši podatki. Varnostne kopije se izdelujejo v podatkovni center na drugi lokaciji ali državi.

GDPR

Sami imate popoln nadzor nad lokacijo vaših podatkov in varnostnimi kopijami. Z nami podpišete pogodbo o obdelavi podatkov. Garantiramo vam dosegljivost vaših aplikacij preko SLA pogodbe. V okviru storitev upravljanja pa lahko skrbimo tudi za redne varnostne popravke in nadgradnje vaših strežnikov.

Prehod v oblak

Za vas izvajamo svetovanje, načrtovanje in izvedbo prehoda v oblak. Pri projektu se opiramo na pretekle izkušnje in pripravimo tako tehnične rešitve kot analizo vpliva na poslovanje.

Vedno z vami

Naša ekipa je z vami 24 ur na dan, vse dni v letu. Sistemske inženirje vključimo v projekt že v začetku projekta, z njimi pa sodelujete tudi po zaključenem projektu. Tako vedno lahko govorite s kompetentno osebo, ki pozna vašo infrastrukturo, potrebe in želje.

Možnost lastnega upravljanja

ENOSTAVEN DOSTOP DO SPLETNE KONZOLE

Do spletne konzole dostopate sami, kar vam nudi popoln nadzor nad vašimi strežniki v oblaku.

NADZOR NAD SISTEMSKIMI VIRI

Preko nadzorne plošče si lahko sistemske vire prilagajate sami, kar vam omogoča popolno fleksibilnost.PREVERITE NAŠO PONUDBO

ENOSTAVNO SPREMINJANJE VIROV

Vire lahko glede na trenutne potrebe kadarkoli povečate ali zmanjšate na hiter in enostaven način.

Celostno upravljanje storitev

Visoka zanesljivost

V primeru odpovedi strojne opreme strežnika, se strežnik v oblaku avtomatično preseli na delujočo strojno opremo in tako zagotovi nemoteno delovanje.

Obnovitev ob izpadu

Oblikujemo rešitev, ki vam omogoča nemoteno poslovanje tudi ob izpadu celotnega podatkovnega centra.

Z vami 24/7/365

Podporo po telefonu in elektronski pošti vam zagotavljamo 24/7.

Neposredne povezave

Vzdržujemo lastno omrežje in smo neposredno povezani v 6 državah: Ljubljana (SIX), Lugano (Švica), Torino, Rim in Milano (MIX, NAMEX) ter Amsterdam (AMSIX).

Profesionalna strojna oprema

Uporabljamo opremo visoke kakovosti in zmogljivosti (ang. "enterprise grade") proizvajalcev Cisco, IBM in HPE.

Možnost lastnega upravljanja

Enostaven dostop do spletne konzole vam omogoča, da imate popoln nadzor nad sistemskimi viri, ki jih lahko sproti prilagajate.

Tehnične lastnosti

CPU - 1 do 32


RAM - 2 GB do 1 TB


DISK (SAN) - SSD

HITROST - do 10 GBPS


  VPN


  POŽARNI ZID

Mnenja strank

Pred časom smo v podjetju naleteli na izziv, pri katerem se je Domovanje izkazalo nad pričakovanji. Celoten proces dela je potekal nemoteno, ekipa se je nadpovprečno angažirala ter se celostno poglobila v naše poslovanje in nam tako pripravila najboljšo možno rešitev po meri, ki jo potrebujemo za poslovanje in zadovoljstvo naših strank.
Rating: 5 stars
Izterjava d.o.o.
stranka Domovanje.com

Pišite nam