Prihodnost ni v zraku,
prihodnost je v oblaku!

Rešitve v oblaku prinašajo fleksibilnost in prilagajanje virov,
nižje stroške vzdrževanja ter omogočajo zanesljivost in varnost.
Vse, kar potrebujete za uspešno in varno poslovanje.

Scroll

Z rešitvami v oblakih se izognite investiciji v lastno strojno opremo. Ker si sistemske vire prilagajate sproti in glede na trenutne potrebe, so tudi stroški manjši in bolj obvladljivi. Omogočamo vam visoko dosegljivost, saj so viri razporejeni po različnih navideznih strežnikih.

V primeru izpada vam takoj omogočimo nadomestno strojno opremo in zagon virtualnih strežnikov na drugi strojni opremi. Za varnost v celoti poskrbi naša ekipa strokovnjakov, ki vam nudi 24-urno podporo, 7 dni na teden.

 

PREVERITE NAŠO PONUDBO

Naše prednosti

Pri zasnovi naših storitev smo si na prvo mesto zadali enostavno uporabo. Poleg infrastrukture v oblaku, ki zagotavlja trdnost storitve, smo integrirali različne programske tehnologije, ki naredijo našo storitev edinstveno.

Popolna prilagodljivost

Sistemske vire lahko vedno prilagodite vašim potrebam. Spremembe so popolnoma avtomatske in ne povzročajo nobenih izpadov storitve. Sistemske vire lahko samo spremenite preko preprostega vmesnika ali pa vam pri tem pomaga naša ekipa strokovnjakov.

Izbira lokacije strežnika

Storitve, ki vam jih nudimo, so v 100 % redundatnem oblaku. Na voljo imamo 6 lokacij podatkovnih centrov v 4 državah (Italija, Švica, Hrvaška, Slovenija). Lokacijo podatkovnega centra izberete sami, s čimer lahko zagotovimo geografski položaj podatkov glede na vaše potrebe. Pri tem vam zagotavljamo vrhunsko storitev, vključno z varnostnimi kopijami, ki so prav tako redundančne.

GDPR

Vse storitve gostovanja v oblaku so v skladu z ustreznimi standardi za varstvo podatkov, ki jih narekuje GDPR.

Možnost lastnega upravljanja

ENOSTAVEN DOSTOP DO SPLETNE KONZOLE

Do spletne konzole dostopate sami, kar vam nudi popoln nadzor nad vašimi strežniki v oblaku.

NADZOR NAD SISTEMSKIMI VIRI

Preko nadzorne plošče si lahko sistemske vire prilagajate sami, kar vam omogoča popolno fleksibilnost.

ENOSTAVNO SPREMINJANJE VIROV

Vire lahko glede na trenutne potrebe kadarkoli povečate ali zmanjšate na hiter in enostaven način.

Celostno upravljanje storitev

Visoka zanesljivost

Viri so razporejeni po navideznih strežnikih, ki se lahko dodelijo v realnem času in nudijo možnost neskončne razširitve. Ravno zaradi tega omogočajo visoko zanesljivost.

Lasten IP in visoka dosegljivost

Zaradi lastnega IP naslovnega prostora, ki ga lahko oglašujemo preko več izstopnih točk, lahko zagotavljamo visoko dosegljivost tudi ob izpadu podatkovnega centra.

Podpora 24/7

Podporo po telefonu in elektronski pošti vam zagotavljamo 24/7.

Podatkovni centri v različnih državah

Omrežna prisotnost v 6 državah: Ljubljana (SIX), Lugano (Švica), Torino, Rim in Milano (MIX, NAMEX) ter Amsterdam (AMSIX).

Hitra vzpostavitev

Vaš strežnik v oblaku bo vzpostavljen najkasneje v enem devu, v večini primerov še hitreje.

Možnost lastnega upravljanja

Enostaven dostop do spletne konzole vam omogoča, da imate popoln nadzor nad sistemskimi viti, ki jih lahko sproti prilagajate.

Tehnične lastnosti

CPU - 1 do 32


RAM - 2 GB do 1 TB


DISK (SAN) - od 30 GB do n TB

HITROST - do 10 GBPS


  VPN


  POŽARNI ZID

Mnenja strank

Pred časom smo v podjetju naleteli na izziv, pri katerem se je Domovanje izkazalo nad pričakovanji. Celoten proces dela je potekal nemoteno, ekipa se je nadpovprečno angažirala ter se celostno poglobila v naše poslovanje in nam tako pripravila najboljšo možno rešitev po meri, ki jo potrebujemo za poslovanje in zadovoljstvo naših strank.
Rating: 5 stars
Izterjava d.o.o.
stranka Domovanje.com

Pišite nam