Cloud strežnik po meri

Strežnik po meri je najbolj primeren, ko potrebujete zanesljivo platformo, ki je odporna na izpade (naša platforma ima vgrajeno N+1 redundanco), obenem pa potrebujete skalabilnost, s katero lahko nemoteno zagotovite organsko rast vašega posla ali pa trenutne povečane potrebe po sistemskih virih (npr. dodatna obremenitev ob zaključku fiskalnega obdobja ali spletna prodaja konec leta).

Naša tehnologija temelji na uveljavljenem sistemu virtualizacije KVM ("Kernel-based Virtual Machine"). Virov ne delimo med uporabnike virtualizacije, ampak so namenjeni izključno vam. Posebno razvita programska oprema skrbi, da se vaše aplikacije vedno izvajajo na enakih jedrih procesorja in tako optimalno uporabljajo strojno opremo. Vsa strojna oprema je najvišje kakovosti (»enterprise grade«) in temelji na arhitekturi ločenih računskih (»compute«) vozlišč in omrežno priklopljenem pomnilniku (NAS). Uporabljamo opremo proizvajalcev, kot so HP (3PAR), IBM (V7000 in V9000 serije) in Cisco UCS.

Z 10G hrbteničnim omrežjem povezujemo šest podatkovnih centrov v treh državah.

Če iščete ponudbo, ki je prilagojena vašim potrebam, nam lahko pošljete povpraševanje. Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času.

Dodatne možnosti cloud strežnika po meri:

  • Microsoft Exchange uporabniške licence
  • Windows Remote Desktop uporabniške licence

Za več informacij in pripravo ponudbe po meri nam pošljite vaše želje in pripravili vam bomo najboljšo ponudbo!

Prednosti cloud strežnika po meri:

  • Visoka zanesljivost zahvaljujoč virom, ki so razporejeni po navideznih strežnikih z možnostjo neskončne razširljivosti zaradi dodeljevanja virov v realnem času.
  • Hitra vzpostavitev cloud strežnika, najkasneje v enem dnevu, večinoma smo hitrejši.
  • 6 podatkovnih centrov v treh državah.
  • Omrežna prisotnost v Ljubljani (SIX), Luganu (Švica), Torinu, Rimu, Milanu (MIX, NAMEX) in Amsterdamu (AMSIX).
  • Lasten IP naslovni prostor, ki ga lahko oglašujemo preko več izstopnih točk in tako zagotavljamo visoko dosegljivost tudi ob izpadu podatkovnega centra.
  • Zagotovljena podpora po telefonu in elektronski pošti.