Prosta delovna mesta

Trenutno razpisujemo 2 delovni mesti:Sistemski tehnik / Napredna tehnična podpora uporabnikom (ž/m)


Si komunikativen/na in rad/a pomagaš ljudem? Si bolj tehnične narave in se vsaj malenkost spoznaš na programiranje in računalnike?

Če je tvoj odgovor na zgornja vprašanja DA, potem si na pravem mestu.

V podjetju Webtasy, d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 30.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sistemskega tehnika v oddelku Napredne tehnične podpore uporabnikom naših storitev.

Koga iščemo?

Iščemo novega/o člana/ico, ki se bo pridružil/a naši dobro uigrani ekipi, sistemskega/o tehnika/co, ki bo pomagal/a našim strankam pri soočanju z naprednimi izzivi pri uporabi naših storitev ter sodeloval/a pri številnih projektih s področja sistemske administracije in programiranja.

Med njimi so npr. strokovna pomoč uporabnikom naših storitev, avtomatizacija delovnih procesov, nameščanje sistemske in aplikativne programske opreme, fine tuning strežnikov in podobno.

Želimo si, da

 • dobro poznaš področje web hostinga - DNS sistema, domen, gostovanja spletnih strani, poštnih strežnikov,
 • imaš izkušnje z Linux in Windows operacijskimi sistemi,
 • dobro poznaš delo z ukazno vrstico,
 • dobro poznaš PHP in SQL
 • ceniš pozitivno vzdušje v ekipi,
 • imaš smisel za samoiniciativnost, sistematičnost,
 • si vedoželjen/na, ambiciozen/na in prijeten/na sogovornik/ca, ki vedno rad/a priskoči na pomoč.

Le nekaj razlogov za prijavo:

 • super ekipa, v kateri boš pridobil/a ogromno novega znanja
 • dobro plačilo z variabilnim delom glede na uspešnost
 • možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.)
 • super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku
 • brezplačno parkirno mesto ob stavbi
 • možnost občasnega dela od doma
 • neomejena količina sveže kave in čaja
 • Pizza Fridays

Kdo je ekipa, ki upravlja Domovanje?

Dobro vprašanje.

Domovanje je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domenca.com in Si-Shell.net), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen.

Poleg ekipe 23 sodelavcev in 23 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 30.000 strank z več kot 71.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji in Bolgariji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank.

Naša misija je preoblikovanje tehnološko naprednih rešitev na področju gostovanja v storitve, ki so uporabne za tehnično manj vešče uporabnike.

Kako bo izgledalo delo pri nas?

Na začetku bo sledilo obdobje cca. 2 tednov, kjer ti bomo predali vse informacije, ki jih potrebuješ za delo v našem podjetju.

Preko konkretnih primerov in skozi oči mentorja (sodelavca) boš spoznal/a podrobnosti našega vsakdanjega dela. Najprej boš odgovarjal/a na e-maile, sčasoma pa bo prišla na vrsto tudi telefonska podpora (manjši del).

Po obdobju uvajanja, ki traja cca. 2-3 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo. Na vsakem koraku boš imel/a na voljo pomoč sodelavcev.

Kaj ti nudimo?

Delo se opravlja v prostorih podjetja Webtasy, d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika).

Mesečna plača sega od 2.300+ € bruto / mesec, odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku).

Zaposlitev je redna.

Poleg tega ti pripada regres v višini 2.064 € neto (najvišji neobdavčljiv znesek), dodatek za prehrano 6,12 € na dan neto (najvišji neobdavčljiv znesek) in dodatek za prevoz na delo po zakonu (ponavadi po kilometrih).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se ti splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje.

Za še bolj uspešno delo bomo za tebe poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo turnirji v namiznem tenisu in PIZZA petki. : )

Tako da…

Verjememo, da si ob zadnjih stavkih postal/a vsaj nekoliko lačen/na in željan/na prijave na delovno mesto…

Kako se lahko prijaviš?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošlji na elektronski naslov: zaposlitev@domovanje.com do vključno, ponedeljka, 31.8.2022.

Na tem mestu ti iskreno svetujemo, da s prijavo ne odlašaš, saj obstaja velika verjetnost, da bomo z zbiranjem le-teh končali že prej oziroma takoj, ko dobimo ustreznega/o kanditata/ko.

Prosimo, da poleg prijave priložiš svoj življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in podatek na katero delovno mesto se prijavljaš.

V kolikor te na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega/no kandidata/ko za našo ekipo, te bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali in poslali kratek preizkus znanja.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Domovanje

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu nisi prepoznal/a, pa nič hudega. Če poznaš iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu/ji delovno mesto bilo všeč, te lepo prosimo, da tole spletno stran posreduješ naprej.


Tehnična podpora uporabnikom / Helpdesk (ž/m)


Si želiš ustvariti ali nadgraditi svojo kariero v svetu tehnoloških rešitev?


Če si ambiciozen, iščeš dodatno znanje in se želiš dokazati ter biti del uspešne ekipe, ki je št. 1 na svojem področju, potem si na pravem mestu

V podjetju Webtasy, d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 30.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sodelavca/ko v oddelku 1. nivoja tehnične podpore uporabnikom naših storitev.

Ker si želimo še naprej ostati vodilno podjetje v svetu spletnih storitev, bomo še posebej veseli karierno usmerjenih posameznikov, ki so pripravljeni trdo in pametno delati ter hitro prevzemati odgovornost.

Brez skrbi – pri osvajanju novega znanja boš deležen/a podpore celotne ekipe naših strokovnjakov, ki ti bo pomagala do hitrejšega napredka.

Kaj bo obsegalo tvoje delo?

Delo obsega nudenje tehnične podpore strankam, ki potrebujejo osnovno pomoč pri uporabi storitev Domovanja. Večino dela se opravlja preko telefona, e-pošte ali spletnega klepeta.

Naše poslanstvo je, da tehnično kompleksne rešitve poenostavimo in jih naredimo prijazne za končnega uporabnika, zato vedno iščemo nove načine (in postopke), kako lahko še izboljšamo uporabniško izkušnjo.

Še posebej smo ponosni na našo bazo znanja, polno uporabnih in praktičnih člankov, ki jih boš redno dopolnjeval in urejal.

V našo ekipo se boš super vključil/a, če:

 • rad/a delaš v ekipi,
 • se hitro učiš
 • si natančen/a in proaktiven/a,
 • si vedoželjen/na,
 • si iznajdljiv/a in usmerjen/a h konstruktivnim rešitvam,
 • si prijazen/a in pozitivno naravnan/a.

Poleg vseh zgoraj naštetih lastnosti pa boš dodatne točke dobil/a, če imaš:

 • odlično znanje angleščine,
 • dobro poznavanje spletnih brskalnikov in odjemalcev e-pošte,
 • izkušnje na področju spletnih storitev (spletne strani, gostovanje spletnih strani, registracija domen, DNS ...),
 • izkušnje z izdelavo in vzdrževanjem spletnih strani (WordPress & WooCommerce ter ostali CMS-ji),
 • izkušnje z nadzorno ploščo cPanel, Plesk ali DirectAdmin
 • izkušnje z nudenjem podpore uporabnikom.

Le nekaj razlogov za prijavo:

 • super ekipa, v kateri boš pridobil/a ogromno novega znanja,
 • dobro plačilo z variabilnim delom glede na uspešnost,
 • možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.),
 • super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku,
 • brezplačno parkirno mesto ob stavbi.

Le nekaj razlogov za prijavo:

 • Super ekipa, v kateri boš pridobil(a) ogromno novega znanja
 • Dobro plačilo z variabilnim delom glede na uspešnost
 • Možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.)
 • Super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku
 • Brezplačno parkirno mesto ob stavbi
 • Neomejena količina sveže kave in čaja
 • Pizza Fridays

Kdo je ekipa, ki upravlja Domovanje?

Dobro vprašanje.

Domovanje je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domenca.com in Si-Shell.net), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen.

Poleg ekipe 23 sodelavcev in več kot 23 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 30.000 strank z več kot 71.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH SpA (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, na Hrvaškem, v Srbiji in Bolgariji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank.

Kaj lahko pričakuješ, ko boš prišel k nam?

Na začetku bo sledilo obdobje cca. 2-3 tednov, ko ti bomo preko intenzivnega izobraževanja predali vse informacije in znanje, ki jih potrebuješ.

Preko konkretnih primerov in s pomočjo mentorja (sodelavca) boš spoznal/a podrobnosti našega vsakdanjega dela. Najprej boš odgovarjal/a na e-maile in spletne klepete, sčasoma pa bo prišla na vrsto tudi telefonska podpora.

Po koncu uvajanja, ki traja cca. 2-3 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo. Še vedno pa boš imel na voljo sodelavce, ki vedno radi priskočijo na pomoč.

Kaj ti nudimo?

Delo se opravlja v prostorih podjetja Webtasy, d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika), kjer te čaka tudi brezplačno parkiranje.

Mesečna plača sega od 1.300 € do 2.000+ € bruto / mesec, odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku).

Zaposlitev je redna.

Poleg tega ti pripada regres v višini 2.000 € neto, dodatek za prehrano 6,12 € na dan neto (najvišji neobdavčljiv znesek) in dodatek za prevoz na delo po zakonu (ponavadi po kilometrih).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se ti splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje.
Za še bolj uspešno delo bomo za tebe poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo turnirji v namiznem tenisu in PIZZA petki. : )

Tako da…

Verjememo, da si ob zadnjih stavkih postal/a vsaj nekoliko lačen/na in željan/na prijave na delovno mesto…

Kako se lahko prijaviš?

Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošlji na elektronski naslov: zaposlitev@domovanje.com do vključno 31.8.2022.

Na tem mestu ti iskreno svetujemo, da s prijavo ne odlašaš tako dolgo, saj obstaja velika verjetnost, da bomo z zbiranjem le-teh končali že prej oziroma takoj, ko dobimo ustreznega/o kandidata/ko.

*Na zadnjem razpisu smo hitro prejeli več kot 53 prijav na delovno mesto in smo morali razpis predčasno zaključiti…

Prosimo, da poleg prijave priložiš svoj življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in podatek na katero delovno mesto se prijavljaš.

V kolikor te na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega/o kandidata/ko za našo ekipo, te bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Domovanje

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu nisi prepoznal/a, pa nič hudega. Če poznaš iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi mu delovno mesto bilo všeč, te lepo prosimo, da tole spletno stran posreduješ naprej.Administrator/ka - raznovrstna pisarniška dela (ž/m)

Si nekdo, ki mu je pisarniško delo v veselje? Si pozitivno naravnana in komunikativna oseba, ki se hitro uči in proaktivno rešuje probleme?

Če je tvoj odgovor na zgornja vprašanja DA, potem si na pravem mestu…

V podjetju Webtasy, d.o.o., ki nudi široko paleto rešitev gostovanja in drugih spletnih storitev več kot 30.000 strankam blagovnih znamk Domenca, Domovanje in Si-Shell, iščemo novega sodelavca/ko v oddelku administracije.

Kaj obsega delo?

Pod vodstvom mentorja boš najprej skrbel/a za pregled plačil in naročil, registracijo domen ter za izdajo računov in enostavnejša administrativna dela. Ne skrbi, imamo avtomatiziran sistem, ki (skoraj) vse naredi sam.

Po obdobju uvajanja, ki traja cca. 3-4 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo. Sledilo bo še delo na področju podpore strank, pripravi podatkov za obračun plač, vodenje in ažuriranje kadrovskih evidenc in še več podobnih zanimivih del.

V našo ekipo se boš super vključil/a če:

Si komunikativen/na
Si pozitivno naravnan/a
Imaš smisel za delo s strankami
Rad/a pomagaš ljudem
Se rad/a učiš novih stvari
Si iznajdljiv/a in hitro osvajaš novo znanje
Si samostojen/na in samoiniciativen/na
Si proaktivno usmerjen/a k iskanju rešitev
Si natančen/na, vesten/na in zanesljiv/a
Rad/a delaš v ekipi

Pričakovana znanja in izkušnje:

Odlično pisno in govorno znanje slovenščine
Dobro znanje angleščine
Napredno znanje Excel in Word
Splošna računalniška pismenost in razgledanost (internet, e-pošta itd.)
Najmanj V. stopnja izobrazbe - ekonomska smer ali primerljiva
Vsaj 4 leta delovnih izkušenj v administraciji

Prednost imajo kandidati:

Z delovnimi izkušnjami na podobnem delovnem mestu – administrativna dela, knjiženje, podpora strankam...
Z izkušnjami z računovodskim programom Pantheon
Z znanjem računovodstva
Z znanjem o domenah
Z izkušnjami s pripravo pogodb in dokumentacije
Z znanjem srbohrvaščine ali/in italijanščine

Le nekaj razlogov za prijavo:

Super ekipa, v kateri boš pridobil/a ogromno novega znanja
Dobro plačilo
Možnost in vzpodbujanje dodatnega izobraževanja (konference, tečaji itd.)
Super lokacija: blizu obvoznice, a vseeno tik ob Rožniku
Brezplačno parkirno mesto tik ob stavbi
Možnost občasnega dela od doma
Delo v sproščenem, prijateljskem in pozitivnem vzdušju

Kdo je ekipa, ki upravlja Domovanje?

Dobro vprašanje.

Domovanje je ena izmed 3 blagovnih znamk (poleg Domenca.com in Si-Shell.net), ki pripadajo podjetju Webtasy, d.o.o. – največjemu slovenskemu ponudniku spletnega gostovanja in registracije domen. Poleg ekipe 24 sodelavcev in več kot 23 let izkušenj, se lahko pohvalimo s tem, da skrbimo tudi za več kot 30.000 strank z več kot 72.000 domenami.

Webtasy, d.o.o. je sicer del mednarodne skupine podjetij DHH S.p.A. (www.dhh.international) s podjetji in oddelki v Sloveniji, Švici, Italiji, Bolgariji, na Hrvaškem in v Srbiji. Skupina upravlja s preko 200.000 domenami za več kot 100.000 strank. Naša misija je preoblikovanje tehnološko naprednih rešitev na področju gostovanja v storitve, ki so uporabne za tehnično manj vešče uporabnike.

Kako bo izgledalo delo pri nas?

Prva 2 tedna ti bomo predali vse informacije, ki jih potrebuješ za delo v našem podjetju.

Pod vodstvom mentorja boš nato spoznal/a osnovne naloge in zadolžitve. Po obdobju uvajanja, ki traja cca. 3-4 mesece, boš pripravljen/a za samostojno delo.

Na vsakem koraku boš imel/a na voljo pomoč sodelavcev.

Kaj ti nudimo?

Delovno mesto se opravlja v prostorih podjetja Webtasy, d.o.o., natančneje na naslovu Pod hribom 55 v Ljubljani (blizu obvoznice in tik ob vznožju Rožnika).

Mesečna plača sega od 1.500 do 2.000+ € bruto / mesec odvisno od izkušenosti ter uspešnosti (o začetnih številkah se pogovorimo na spoznavnem sestanku).

Zaposlitev je redna.

Poleg tega ti pripada regres v višini cca. 2.000 € neto oz. najvišji neobdavčljiv znesek, dodatek za prehrano 6,12 € na dan neto (najvišji neobdavčljiv znesek) in dodatek za prevoz na delo po zakonu (glede na število kilometrov).

Poleg samih številk obstaja še vrsto drugih simpatičnih razlogov, zakaj se ti splača prijaviti.

V naši ekipi vlada pozitivna energija, s katero bo pridobivanje novega znanja še lažje. Še posebej, ker velikokrat odidemo na konference in tečaje.

Za še bolj uspešno delo bomo zate poskrbeli z neomejeno količino sveže kave in čaja, v poletnih dneh pa je vedno na voljo zamrzovalnik, poln sladoleda.

Za sproščenost in še boljše vzdušje v pisarni pa poskrbijo turnirji v namiznem tenisu, PIZZA petki ter pikado. : )

Tako da…

Verjamemo, da si ob zadnjih stavkih postal/a vsaj nekoliko lačn/a in željan/a prijave na delovno mesto…

Kako se lahko prijaviš?
Preprosto – svojo prijavo na delovno mesto pošlji na elektronski naslov: zaposlitev@domenca.com do vključno srede, 31. avgusta, 2022.

*Prosimo, da poleg prijave priložiš svoj življenjepis v Europass obliki, vsa potrebna dokazila in na katero delovno mesto se prijavljaš.

V kolikor te na podlagi poslanega prepoznamo kot potencialnega/no kandidata/ko za našo ekipo, te bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali.

Komaj čakamo, da se spoznamo,

Ekipa Domovanje

P.S. V primeru, da se v zgornjem opisu nisi prepoznal/a, pa nič hudega. Če poznaš iz svojega kroga družine ali prijateljev osebo, ki bi ji bilo delovno mesto všeč, te lepo prosimo, da tole spletno stran posreduješ naprej.

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 -  Webtasy, d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. S klikom na gumb sprejmi se bodo namestili vsi piškotki.
Zavrni