Reseller gostovanje

Zmogljivo gostovanje za vse, ki želite sami razpolagati s prostorom na strežniku
Najbolj prilagodljivo gostovanje za vse, ki potrebujete nekaj več. Paketi vam omogočajo prosto razpolaganje z zakupljenim prostorom na hitrih Litespeed strežnikih z NVMe SSD diski in možnost kreiranja poljubno velikih e-mail predalov. 
 
Najboljša izbira za spletne profesionalce in resellerje: WHM in cPanel dostop
Po vzpostavitvi paketa prejmete dostop do WHM računa. Ta vam omogoča dodajanje poljubno velikih cPanel računov in ločen dostop za vaše stranke. Dovoljena je preprodaja paketov!
 
Za varnost vaših spletnih strani poskrbimo mi
Veliko pozornosti smo namenili varnosti: Domovanje aktivna zaščita skrbi za samodejno odpravljanje ranljivosti, preprečevanje vdorov ter vas obvesti ob najdbi ranljivosti vaše strani. Za vsako gostujočo domeno prejmete tudi brezplačen SSL certifikat.
 
Plačujte le toliko, kolikor porabite
Poslovno (reseller) gostovanje ponuja polno fleksibilnost - paket sestavite sami. Določite število cPanel računov in GB prostora na NVMe SSD diskih. Litespeed strežniki poskrbijo za do 6x hitrejše nalaganje spletnih strani.

 

 

 

 

Prilagodljivo gostovanje za vse, ki potrebujete nekaj več


Izredno zmogljive pakete odlikujejo hitri Litespeed strežniki z SSD diski, neomejeno število domen, prometa in e-poštnih predalov poljubne velikosti. Za varnost skrbi Domovanje aktivna zaščita, ki vas varuje pred vdori in samodejno odpravlja ranljivosti spletne strani. Vključili smo tudi brezplačne SSL certifikate za vsako gostujočo domeno. Skupaj z našimi paketi e-mail gostovanja lahko predale povečate na neverjetnih 100 GB.

Gostovanje je primerno za vse, ki potrebujete krovni (WHM) dostop, znotraj katerega je mogoče ustvariti več poljubno velikih paketov (cPanel računov). Do cPanel računa lahko ustvarite ločen dostop, zato so ti paketi primerni za vse, ki upravljate več spletnih strani.

Na voljo so orodja za razvijalce: SSH dostop, GIT, WP-CLI, Composer, možnost nastavljanja PHP verzije, Memcache in OPcache, ...
  

 

Najboljša izbira za spletne agencije in resellerje


Reseller paketi vam nudijo možnost nadaljnjega resellanja (preprodaje) paketov. E-poštni vmesnik brez logotipa je zelo primeren, če ne želite, da vaše stranke vedo, kje imate zakupljeno gostovanje. Ustvarite lahko ločen dostop za vašo stranko, ki preko svojega cPanel računa nato dostopa na strežnik ter si postavi spletno stran in dodeli poddomeno, ureja podatkovne podatke za te domene in upravlja z e-mail predali.

Našim zvestim strankam nudimo tudi dodatne popuste in ugodnosti, pomagamo vam lahko tudi pri tehničnih nastavitvah gostovanj ali domen za vaše stranke. Tako se boste lahko lažje osredotočili na rast vašega podjetja.

 

 

60-dnevna garancija ter pomoč izkušene ekipe


Ekipo Domovanja sestavljajo strokovnjaki različnih področij, zato se boste lahko v primeru vprašanj ali težav vedno obrnili na nas. Naša telefonska podpora je na voljo vsak delovnik od 8. do 20. ure, na e-sporočila pa odgovarjamo tudi med vikendi in prazniki.
Naša brezplačna podpora zajema pomoč pri uporabi nadzorne plošče in paketa gostovanja. Če nimate časa ali se ne želite ukvarjati s tehničnimi opravili, vam z veseljem priskočimo na pomoč v obliki dodatne podpore.

Poskrbeli bomo tudi za brezplačen prenos spletnih strani od drugega ponudnika k nam. Vsem, ki imate večje število domen, nudimo še dodatne popuste in ugodnosti.

Ker verjamemo v naše storitve, vam nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste popolnoma zadovoljni, vam bomo brez oklevanja vrnili denar!
 

Pogosta vprašanja


 

+ Kdaj izbrati reseller gostovanje?

 

+ Kakšna je razlika med navadnim in reseller gostovanjem?

 

+ Kaj moram upoštevati pri nakupu Reseller gostovanja?

 

+ Ali je izbrani paket mogoče kasneje nadgraditi?

 

+ Ali lahko računam na vašo pomoč pri vzdrževanju spletnih strani?

 

+ Imam večje število domen in paketov gostovanj. Mi nudite kakšen popust, če vse storitve prenesem k vam?

 

 

 

 

 Želite še več prostora ali morda svobode pri samostojnem upravljanju s strežniki? Preverite našo ponudbo paketov VPS gostovanja.

1 Brezplačni SSL certifikati niso na voljo na Windows strežnikih. Izdajatelj certifikatov cPanel (powered by Comodo) lahko zavrne izdajo certifikata za določeno domeno.

 

Prednosti Reseller gostovanja pri Domovanje.com

  • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
  • Za vas skrbi več kot 75 sodelavcev.
  • Zaupa nam več kot 100.000 naročnikov.
  • Gostovanje z največ izkušnjami - z vami že 20 let!
 
Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 888
info@domovanje.com

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 -  Webtasy, d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. S klikom na gumb sprejmi se bodo namestili vsi piškotki.
Zavrni