4 prednosti e-mail gostovanja

Kakšen je vaš e-mail naslov? Ali tudi v podjetju še vedno uporabljate e-mail na domeni @gmail.com?

Verjetno ste že opazili, da vsa velika (si upamo reči resna?) podjetja uporabljajo e-maile na lastni domeni (primer: info@domovanje.com). E-mail predale je najlažje ustvariti v paketu gostovanja, ki je namenjeno in prilagojeno prav gostovanju elektronske pošte. Prilagojeno e-mail gostovanje ima mnogo prednosti:

1. Do svojih e-mailov lahko dostopate iz vseh naprav

E-mail gostovanje vam omogoča, da lahko do svojih prejetih in poslanih sporočil dostopate iz vseh naprav: preko webmaila (spletne pošte) ali odjemalca, iz računalnika, tablice ali mobilne naprave. Torej kjerkoli in kadarkoli.

Svoj e-mail predal imate lahko dodan v Outlooku službenega računalnika in na svojem službenem telefonu. Na obeh napravah boste v vsakem trenutku prejemali nova sporočila ali pa dostopali do poslanih e-mailov.

To vam omogoča protokol IMAP(S) ter primerna velikost e-mail predala. Pri nas lahko izbirate med predali velikosti 5 GB do (neverjetnih) 50 GB.

2. Naveličani neželenih sporočil? E-mail gostovanje je še posebej varno

Pri prilagojenem e-mail gostovanju je veliko pozornosti namenjene varnosti. Napredna antispam zaščita poskrbi, da ne boste več prejemali nezaželene (spam) pošte. Napredna antivirus zaščita vas obvaruje pred virusi, ki jih pošiljajo nepridipravi. Phishing zaščita pa preprečuje krajo vaših osebnih podatkov.

3. Profesionalno e-mail gostovanje predvideva tudi odlično podporo

Kaj lahko storite, če imate težave s svojim @gmail.com predalom? N-I-Č …

Prav zato je ena od ključnih prednosti profesionalnega e-mail gostovanja ekipa, ki stoji za storitvijo. Za izkušene tehnike v podpori strankam je nastavitev e-mail predala otročje lahka, saj se s tem srečujejo vsakodnevno. Zato pričakujte personalizirana navodila in pomoč, ki vas bodo vodila korak po koraku, slika za sliko – do delujočega e-mail predala.

Če boste vseeno naleteli na kakšno težavo, pa preprosto pokličite ali pišite podporni ekipi.

4. Najpomembnejše na koncu: ugodne cene

Najboljša novica pa je dejstvo, da je e-mail gostovanje običajno (no, vsaj pri Domovanju) neverjetno poceni. Predal s 5 GB prostora vas bo mesečno stal le 1,49 €! Če prevedemo v kave: vaš e-mail predal vas bo stal eno kavo na mesec.

Če prevedemo v piva: e-mail predal vas bo stal manj kot eno pivo na mesec.

Novo pri Domovanju: prilagojeno e-mail gostovanje

Tudi v naši ponudbi boste sedaj našli posebne pakete e-mail gostovanja. Naše e-mail gostovanje je prilagodljivo, varno ter izredno poceni. Za njim stoji izkušena ekipa, ki vam bo na voljo vsak dan od 8:00 do 20:00, preko e-maila pa 24/7.

Ker res verjamemo v naše storitve, nudimo kar 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če v tem obdobju ne boste zadovoljni z naročenim paketom e-mail gostovanja, vam brez vprašanj vrnemo denar.

Naše pakete lahko preizkusite že za ceno ene kave. Preverite jih tukaj >>>

Podobni članki