Novosti 2019: E-mail in Hiper gostovanje, novi VPS paketi …

Za ekipo Domovanja je izredno uspešno leto! Letos smo ogromno časa posvetili vam, zvestim strankam Domovanja. Prisluhnili smo vašim težavam in vam poskušali ponuditi rešitev, ki ne bo rešila le vaše težave, ampak (smo le ekipa “tehnikov” in programerjev) bo prinesla dolgotrajnejše spremembe.

V zadnjem letu smo objavili štiri pomembne novosti, na katere vas želimo decembra še enkrat spomniti.

Gostovanje za vaše e-maile

Z novimi paketi gostovanja, ki so namenjeni le e-pošti, smo želeli ponuditi alternativo Gmailu in podobnim ponudnikom. Namenjeno je vsem, ki iščete poceni gostovanje za e-mail predale na vaši lastni domeni, obenem pa se zavedate tveganj, ki pridejo z uporabo ponudnika kot je npr. Gmail.

Sedaj lahko tudi pri slovenskem ponudniku, ki ima strežniško infrastrukturo v celoti v Evropi, zakupite predale do velikosti 50 GB. Za res smešno ceno: že od 1,49 € / mesec dalje (to je le 17,86 € / leto!).

Ob naročilu E-mail gostovanja prejmete še varen webmail, možnost IMAP(S) in s tem možnost dostopa iz vseh naprav. Ter seveda napredno antispam, antivirus in phishing zaščito. Za simbolično doplačilo pa so na voljo tudi varnostne kopije.

Preberite več o E-mail gostovanju >

Gostovanje za najbolje zahtevne in najbolje obiskane strani in trgovine

Ko smo pred leti začeli s prodajo storitve Pospešitve spletne strani, smo hitro ugotovili, da le optimizacija delovanja strani pogosto ni dovolj. Mnoge strani so za hitro delovanje potrebovale tudi zmogljivejše gostovanje, kar je takrat pomenilo prehod na (za nekatere uporabnike) neobvladljive VPS strežnike.

Hiper gostovanje je nastalo kot zmes zmogljivosti VPS strežnikov in prijaznosti navadnih paketov gostovanja. Namenjeno je vsem lastnikom spletnih strani in trgovin, ki potrebujejo gostovanje z visokimi viri, obenem pa nimajo znanja ali se ne želijo ukvarjati z administracijo lastnega strežnika.

Šli smo še korak dlje in dodali strežnike z SSD diski ter LiteSpeed. Nastalo je gostovanje, ki omogoča mnogo možnosti optimizacije delovanja strani ter posledično do 6x hitrejše delovanje spletnih strani.

Več o HIPER gostovanju >

VPS gostovanje za 2,99 € / mesec? Jap – pri Domovanje.com!

Novembra smo v ponudbo dodali še eno novost: cenovno ugodne pakete VPS gostovanja. Namenjeni so vsem razvijalcem, start-upom in freelancerjem, ki iščejo zasebni strežnik po najnižji možni ceni. Za resne projekte ali testiranje.

Novi VPS paketi vsebujejo sodobno LXC virtualizacijo, SSD pospešeno in diskovno polje v načinu Raid10. Omogočajo predvsem veliko manevrskega prostora, da boste hitri, prilagodljivi in v trenutku odzivni na dogajanje.

Preberite več o LXC VPS gostovanju po meri >

Naša podpora je že skoraj povsod

Zavedamo se, da je pri izbiri slovenskega ponudnika gostovanja ključna kvalitetna, prijazna in vedno dosegljiva podpora. Ekipo Domovanja sestavlja več kot 20 strokovnjakov, ki jih lahko od letošnjega leta kontaktirate že na 4 načine:

  • lahko nas pokličete vsak delovnik od 8h – 20h,
  • nam napišete e-mail 24/7,
  • nam pišete Facebook chata,
  • od letos dalje pa nas dobite tudi na chatu na naši spletni strani in v uporabniških straneh.

Obiščite nas na domovanje.com >

Podobni članki