Kako vzpostaviti spletni forum z le enim klikom?

Simple Machines Forum ali SMF je brezplačna aplikacija, ki vam omogoča, da vzpostavite svojo spletno skupnost (forum) v samo nekaj minutah. V naših paketih gostovanja ga lahko namestite z le enim klikom preko aplikacije Softaculous.

Forum je prostor, kjer lahko uporabniki sodelujejo v različnih razpravah. Od spletnih klepetalnic se razlikuje predvsem po tem, da so vsa sporočila na forumu shranjena in vedno dostopna.

S svojo modularno zasnovo in prilagodljivostjo lahko uporabniki ustvarijo tudi lastne vtičnike. SMF ima zmogljiv upravljalnik vtičnikov, ki vam omogoča, da hitro uporabite katerega koli, ki je na voljo, prav tako tudi različne oblikovne teme, ki spreminjajo izgled vaše spletne strani.

Namestitev Simple Machines Forum

Simple Machines Forum lahko s samo nekaj kliki namestite v aplikaciji Softaculous, ki je na voljo brezplačno na naših paketih gostovanja. Po prijavi v cPanel nadzorno ploščo poiščite aplikacijo Softaculous ter v iskalnik vpišite „SMF“.

Po vnosu zahtevanih podatkov kliknite še gumb „Install“ in v nekaj minutah bo vaš forum pripravljen za uporabo!

Vse prednosti orodja Softaculous

Softaculous je spletna zbirka prednameščenih aplikacij oziroma skript, ki vam omogoča resnično enostavno namestitev posamezne aplikacije v samo nekaj trenutkih. Najdete ga nameščenega v nadzorni plošči vašega paketa spletnega gostovanja.

Z le nekaj kliki lahko tako namestite npr. WordPress, Joomlo ali kak drug CMS sistem in že začnete z izdelavo vaše nove spletne strani.

Orodje pa ni namenjeno le nameščanju različnih skript za postavitev spletne strani. Skripte so razvrščene v različne kategorije, kot so forumi, galerije, socialna omrežja, koledarji, igre, elektronska pošta, spletna trgovina, podpora strankam, glasba …
Softaculous skrbi tudi za redno in samodejno izvajanje posodobitev skript, kar je danes z vidika varnosti ključno. Posodobitve pa prinašajo tudi popravke skript.

Želite preizkusiti enostavnost orodja Softaculous?

Naročite enega od paketov gostovanja ter tudi vi namestite WordPress ali aplikacijo za izdelavo foruma z le enim klikom. Preizkusite enostavnost vzpostavitve >>>

Podobni članki