Kaj pa, če je za vse kriv vaš e-naslov?

Imate občutek, da vas stranke ne jemljejo dovolj resno? Vam na povpraševanja in ponudbe nihče ne odgovori? Kaj pa, če je za to kriv vaš e-naslov, ki ga še vedno nimate na lastni domeni, hkrati s tem pa hočete vzpostaviti resen biznis?

Da bi e-naslov na lastni domeni lahko naredil tako razliko? DA! Spodaj navajamo nekaj tehtnih argumentov, ki vam bodo gotovo dali misliti. Preverite jih in izberite profesionalni način pristopa!

Delovali boste bolj profesionalno

Kaj bi si mislili o direktorju večjega podjetja, ki bi vam ponudbo poslal kar preko svojega @gmail.com e-naslova? Bi mu res zaupali, da prihaja iz tega podjetja? Saj veste – @gmail.com e-naslov si lahko kreira čisto vsak, za e-mail na lastni domeni pa potrebujete domeno 🙂 Na vaši domeni si tako nihče drug ne more kreirati svojega e-naslova.

Bodite zaupanja vredni

To se deloma navezuje na zgornji razlog; za e-naslov na lastni domeni morate biti lastnik te domene, s čimer vam bodo tudi stranke lažje zaupale. Čisto vsak si lahko kreira brezplačni e-naslov na Gmailu in se predstavlja kot posrednik pri prodaji v vaši spletni trgovini. Hm, to pa ni ravno najbolj varno, mar ne?

Namig: mnogi menijo, da za e-naslov na lastni domeni potrebujejo spletno stran, kar pa ne drži – potrebujete samo domeno in ustrezen paket gostovanja. Spletno stran si lahko postavite kasneje 🙂

Eden izmed korakov k boljši prepoznavnosti

Vaš e-naslov bo natisnjen na vaši vizitki, letakih, nalepkah, avtomobilu, jumbo plakatih … skratka na vseh promocijski materialih, v katere bo vložilo vaše podjetje. Izkoristite priložnost in smotrno uporabite vaš e-naslov – izbrana domena naj vključuje ime vašega podjetja oz. blagovne znamke ter vam tako pomaga k boljši prepoznavnosti.

Delovali boste „večji“ in bolj organizirani

Dobro pomislite in si iskreno odgovorite na to vprašanje: poznate lastnika večjega podjetja, ki bi vam sporočila pošiljal z zasebnega e-maila ali iz „službenega“ Gmaila (ime.direktorja.podjetje@gmail.com?) Prepričana sem, da je odgovor NE. Zakaj bi si torej vi privoščili tako neprofesionalen pristop, zakaj ne bi tudi vi delovali „večji“, pa čeprav ste freelancer ali freelancerka?

E-naslov, ki si ga potencialne stranke zlahka zapomnijo

Vsi vejo, da imate trgovino z LED svetili, zatakne pa se pri e-naslovu: led.svetila@gmail.com s piko ali brez? Redko kdo ve, da je pri Gmailu to v bistvu vseeno. Hm, imate v e-naslovu morda ime – janez.led.svetila@gmail.com? Kako pa je že z e-naslovom Janezove sodelavke – led.svetila.info ali info.led.svetila … mogoče kaj tretjega?

Z e-naslovom na lastni domeni boste lažje vzpostavili sistem, ki si ga bodo vaše stranke zapomnile na enostaven način, recimo: ime@podjetje.si, podpora@podjetje.si, marketing@podjetje.si, navzven boste delovali bolj organizirani in spet – bolj profesionalni!

E-mail gostovanje, ki vam zagotavlja vse to in še več!

Na domovanje.com smo razvili gostovanje za vašo e-pošto, ki vam nudi enostavno vzpostavitev, predale, velike do kar 50 GB in visoko stopnjo zasebnosti, saj vaših podatkov nikoli ne bomo delili z oglaševalci! E-mail gostovanje si lahko vzpostavite v kateremkoli odjemalcu, če pa še nimate domene, jo lahko registrirate po zelo ugodni ceni, tako da izgovorov več ni!

Preveri e-mail gostovanje ali registriraj domeno!

Podobni članki