Kako najbolj enostavno izdelati spletno stran?

Ste ravnokar odprli svoje podjetje in bi želeli imeti tudi spletno stran? Imate hudo idejo, ki bi jo v obliki bloga radi predstavili širši javnosti?

Izdelava spletne strani za predstavitev vašega podjetja oziroma ideje je lahko zelo preprosta. Vse, kar potrebujete je domena ter paket gostovanja, na katerega naložite vsebino vaše spletne strani. Oboje lahko dobite že za neverjetno nizko ceno: pri Domovanju so domene na voljo že za 1,49 €, paket gostovanja pa od 8,99 € dalje – oboje za 1 leto! Več o naši ponudbi >

Ko zakupite domeno in paket gostovanja, vas čaka še izdelava spletne strani. Izdelavo lahko prepustite strokovnjakom (tudi ekipi Domovanja), lahko pa se dela lotite kar sami. Pri tem vam je lahko v veliko pomoč aplikacija Softaculous, ki jo najdete v naših paketih gostovanja. Mi jo imenujemo kar “Mala skrivnost velikih mojstrov spletnih strani”, saj vam zelo olajša vaše delo. S pomočjo Softaculousa je namestitev npr. WordPress spletne strani urejena v le nekaj klikih – brez programiranja in naprednih tehničnih nastavitev. Vas zanima kako? Preberite nas članek Softaculous: mala skrivnost velikih mojstrov spletnih strani.

Softaculous vam omogoča tudi enostavno izdelavo spletnih strani v Joomli in Drupalu ter trgovin v Magentu, OpenCartu, PrestaShopu ipd.

V primeru vprašanj se lahko vedno obrnete na našo ekipo

Kot rečeno je Softaculous v naših paketih gostovanja na voljo brezplačno. 

Če boste kljub temu pri izdelavi strani naleteli na kakšno težavo, pa se lahko vedno obrnete na našo ekipo. Naši tehniki so vam na voljo vsak dan od 8:00 do 20:00. Dosegljivi so po telefonu, chatu, Facebooku in e-mailu info@domovanje.com.

Podobni članki