Katero orodje za e-mail marketing izbrati?

Zaradi velike ponudbe različnih e-mail marketing rešitev je včasih težko najbolj primernega za vaše podjetje ali posel.

Kaj je dobro preveriti pri izbiri orodja za e-mail marketing?

  1. Enostavnost urejanja e-novice

Preverite, kako poteka urejanje e-novice. E-novice je najlažje urejati s t.i. drag & drop (povleci & spusti) urejevalnikom, kjer preprosto izberete gradnik za npr. sliko ter ga povlečete na želeno mesto.

  1. E-novice, ki so prilagojene tudi za mobilnike

Uporabniki e-maile najpogosteje prebiramo na svojih mobilnih napravah. Zato poskrbite, da bodo tudi vaše e-novice lepo prikazane na različnih napravah.

Izberite orodje, ki vsebuje oblikovne predloge e-novic, ki so prilagojene tudi za mobilne naprave.

  1. Poročila o uspešnosti kampanje

Orodje za e-mail marketing mora omogočati vsaj osnovna poročila o uspešnosti kampanje: število odprtih e-novic, število klikov na povezave ipd.

  1. Možnost naprednih orodij

Ko bodo uspehi e-novic presegli vaša začetna pričakovanja, boste želeli preizkusiti tudi naprednejša orodja kot so samodejni odzivniki in A/B testi. Zato že na začetku izberite orodje, ki omogoča napredne funkcionalnosti – lahko tudi le kot nadgradnja osnovnega paketa.

  1. Za začetek izberite brezplačen paket

Če šele začenjate svojo poslovno pot, gledate na vsak strošek. Zato smo v ponudbo Dostavljalec.si dodali tudi brezplačen paket FREE: z njim lahko pošljete do 2.000 sporočil / mesec. Dovolj za prve korake e-mail marketinga.

Ko boste presegli omejitve brezplačnega paketa, pa boste lahko obstoječi paket enostavno (in predvsem cenovno ugodno) nadgradili v plačljivega.

Podobni članki