Je vaša trgovina pripravljena na povečan obisk ob Black Friday?

V zadnjih letih je Black Friday tudi v Sloveniji vse bolj prepoznaven. Potrošniki pričakujemo dodatne popuste in tudi sami aktivno pregledujemo ponudbo spletnih trgovin. Vsekakor je to obdobje, ko imajo vse spletne trgovine izrazito povečan obisk.

Black Friday akcije ste najverjetneje že pripravili. Ampak: je na plaz obiskovalcev pripravljena tudi vaša trgovina? 🙂

Pri nas najdete zelo raznoliko ponudbo paketov gostovanj: od ugodnih paketov za začetnike, ki omogočajo hitro delovanje manj obiskanim spletnim stranem, do dražjih, a izredno zmogljivih VPS paketov za najbolj zahtevne spletne strani.

Če vaša spletna trgovina še vedno gostuje na manj zmogljivih (a zato ugodnih) paketih spletnega gostovanja, obenem pa beležite vse več obiskovalcev, je pred Black Friday pametno razmisliti o selitvi na zmogljivejše pakete. Verjetno ne želite, da bi vaša trgovina v času največjega navala obiskovalcev prenehala delovati?

Hiper paketi: gostovanje za dobro obiskane spletne trgovine

Hiper gostovanje je nov tip gostovanja, ki je namenjeno prav zahtevnejšim spletnim trgovinam in stranem. Je najboljša izbira za vse lastnike zahtevnejših spletnih trgovin in spletnih strani, ki nimate želje ali znanja, da bi urejali lasten strežnik, potrebujete pa napredne rešitve.

Naj omenim le 4 prednosti Hiper gostovanja:

  • Do 6x hitrejše delovanje strani! Za to bodo poskrbeli hitri Litespeed strežniki in SSD diski.
  • Praktičnost deljenega gostovanja in zmogljivost VPS gostovanja. VPS gostovanje je bilo v preteklosti edina rešitev za zahtevnejše spletne trgovine. Ne več! Hiper paketi združujejo zmogljivost VPS paketov, obenem pa ne zahtevajo naprednega znanja sistemske administracije.
  • Optimizirano za Magento in WordPress + WooCommerce. S pomočjo vtičnikov za predpomnenje boste lahko izkoristili vse prednosti, ki jih nudi Litespeed. Preverite LSCache za WordPress trgovine in LiteMage Cache za Magento trgovine.
  • Za varnost poskrbi Domovanje aktivna zaščita. Domovanje aktivna zaščita samodejno odpravlja ranljivosti, s pomočjo požarnega zida (Firewall) preprečuje vdore in napade (npr. DDoS napade) ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti.

Dodatna prednost: zanesljiva ekipa, na katero se lahko obrnete ob težavah. Ekipa Domovanja šteje več kot 20 članov, ki so specializirani za različne spletne naloge. Če boste potrebovali pomoč ali nasvet, nas lahko pokličete oziroma nam pišete vsak dan od 8:00 do 20:00.

Bi ga preizkusili? Sedaj je Hiper gostovanje na voljo še ugodneje!

Verjamemo, da je Hiper gostovanje res najboljša rešitev za vse priljubljene spletne trgovine. Da bo odločitev za prehod na zmogljivejše gostovanje lažja, smo pripravili posebne popuste za nova naročila. Izkoristite 30 % popust in NAROČITE HIPER PAKET še danes >

Podobni članki