Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Ivan V.
Naš problem je bil rešen v našo korist nad pričakovanji, tako da lahko rečem samo hvala za izredno podporo.
 
Gašper D.
Rad bi še enkrat pohvalil izredno odzivnost v res poznih urah. Kapo dol, super ste!
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil

“Domovanje ta veseli december preseneča s HUDO ponudbo … registrirajte svojo novo .EU domeno že za PIČLIH 0,99 € na leto”

(Namig: S tole praznično decembrsko ponudbo si na široko odprete vrata 500 milijonskemu trgu – in ob nakupu prejmete še 4 uporabna darila!)

Pred leti se je večina podjetnikov odločala za mednarodno končnico .COM, podjetja, ki poslujejo samo v Sloveniji, pa so si običajno izbrala najbolj priljubljeno .SI domeno.

Čedalje pogosteje pa se v zadnjem času vse več (spletnih) podjetnikov odloča tudi za zakup .EU domene, s katero bo vaš vstop na tuje in evropske trge bistveno lažji.

Ravno zato smo se pri Domovanju odločili, da vam predstavimo…

Štiri preproste razloge za nakup .EU domene…

#1 Večja izbira domenskih imen, kot pri končnicah .SI in .COM

Če ste kdaj kupovali kakšno .SI ali .COM domeno, ste verjetno ugotovili, da so tiste “najboljše” v slovenskem jeziku že zasedene.

Odlična alternativa je .EU domena, ki še vedno izraža kredibilnost istočasno pa vam dovoljuje zakup želene domene (brez, da bi morali od nekoga želeno domensko končnico odkupiti po pretirano zasoljeni ceni).

#2 Prijaznejša cena pri registraciji domene

EU domene so generalno cenejše kot .SI in .COM domene, saj se njihova cena registracije giblje okrog 4,99 € na leto.

Sedaj, v teh dneh, pa imate čudovito priložnost, da izkoristite našo praznično decembersko akcijo in .EU domeno registrirate že za nikoli prej videnih 0,99 € na leto.

#3 Pripomore k večjemu zaupanju na evropskem in mednarodnem trgu

Če ste (spletni) poslovnež, ki posluje na Evropskem ali mednarodnem trgu oziroma to želite početi v prihodnosti, potem je .EU domena nedvomno prava odločitev.

Kot prvo je .EU domena v svetu veliko bolj prepoznavna kot recimo .SI domena, kar pripomore k večjemu obisku potencialnih strank na vašo spletno stran… kot drugo pa je dosti lažje in ceneje imeti eno .EU domeno kot pa 44 različnih domenskih končnic (eno za vsako državo v Evropi).

OPOMBA: Končnica .EU je na voljo zgolj organizacijam in prebivalcem članic Evropske Unije, Islandije, Lihtenštajna in pa Norveške. To pomeni, da morate za registracijo domene imeti sedež podjetja registriran v eni od teh držav, kupci pa bodo vašo spletno stran zaradi te domene pogosto dojemali kot zaupanja še-bolj-vredno.

#4. Prireže krila podli konkurenci in raznim preprodajalcem

Eden izmed bolj bolečih scenarijev, ki se lahko zgodi, je ta, da za svoje podjetje zakupite .SI in .COM domeno in pozabite na .EU domeno.

Zakaj?

Ker lahko nek vaš prefrigani konkurent zakupi to .EU domeno in vse potencialne kupce, ki med obiskom interneta po pomoti namesto pravih končnic vpišejo končnico eu, preusmeri na svojo spletno stran.

S tem v praksi on poveča svoje prihodke, vi pa čez okno vržete del svojega marketinška denarja… kar je res škoda.

Tako – to so bili štirje preprosti razlogi za nakup vaše .EU domene, ki jo lahko v sklopu veselega decembra registrirate že za PIČLIH 0,99 € na leto in pričnete s svojo .EU dogodivščino..

Zakaj je cena tako nizka, je tukaj kakšna zanka?

Brez skrbi – zanke pri vsem skupaj ni. To noro akcijo smo pripravili samo zato, ker želimo s to nizko (in za nas praktično neprofitabilno) ceno k nam privabiti nove kupce ter jim pokazati, kako zabavni, zanesljivi, strokovni in učinkoviti pravzaprav smo.

Izbira je vaša, verjamemo pa, da si to “kupčijo” leta želite izkoristiti… in da vam istočasno ne bi bilo preveč všeč, če bi ta ponudba potekla oziroma če bi vam vašo želeno domeno pred nosom “ukradel” konkurent.

Zato ne odlašajte in še danes kliknite na to povezavo ter investirajte v svojo novo .EU domeno ter se pozicionirajte kot podjetje iz stare celine.

Se vidimo na drugi strani,

Vaš Domovanje

Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 888
info@domovanje.com
Prednosti registracije domen pri Domovanje.com
 
  • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
 

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 -  Webtasy, d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni