Priporočila naročnikov


Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOcena 5 od 5 na podlagi 824 ocen uporabnikov.
 
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na to, da sem odgovor dobil v zelo kratkem roku (nekaj deset minut) in to okoli polenajstih zvečer (!!!!!!), in da je bil odgovor zelo uporaben, no morem imeti ne pripomb ne predlogov. Le tak naprej!

Jure V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPodpora na Domovanju je no.1 v Sloveniji, če ne celo v Evropi. Ekipa zasluži čisto 100-ko.

Goran Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar se mi posebej dopade na Domovanju je izredno hitra tehnična podpora, brezhibno delovanje strežnikov, podpora tudi med vikendi, prijaznost osebja, ustrežljivost skoraj za vsako ceno, izbira paketov po mojih željah.  Sam imam precej paketov in domen in niti pod razno ne razmišljam o selitvi drugam.

Jože L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na to, da sem vaš uporabnik in imam pri vas gostovanje že skorajda 2 leti, moram izredno pohvaliti vse, gostovanje deluje kot po maslu. V teh 2 letih tako rekoč se ni zgodilo niti enkrat, da spletna stran nebi delovala, kar se pri ostalih mnogokrat ponavlja, tukaj se ni niti enkrat, zelo pohvalno, kot vaša stranka sem izredno zadovoljen!

Anže M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBili ste hitro odzivni, razložili zadevo tudi širše z vidika uporabe vaših storitev, kar tako naprej.

Darja 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat je bilo vse super (vsaj v mojem primeru) zelo hitri odgovori, točni in kratki ter jedernati. Bilo je več kot pričakovano pa imam že veliko izkušenj s podobnimi primeri. Pa še to da so bili hitri odgovori cele preko vikenda kar je bilo presenetljivo, ker ponavadi se ne odgovarja takrat ko niso delovne ure (vsaj drugje) ^^
Cheers


Aleš T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte me resnično pozitivno presenitili, da ste se tako potrudili, kljub temu, da ne gre za napako na vaši strani. Vsekakor vas bom še naprej priporočal drugim strankam.

Mario B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNajlepša hvala za vašo pomoč in trud, okoli izgubljene strani. Kar slišim z različnih koncev, ste sedaj potrdili, da drži. Resnično je z vami super sodelovati in vedno je vse narejeno! Super ekipa ste.

Marketing magazin 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPredvsem bi rad pohvalil vaš odnos s strankami. Kadarkoli sem potreboval pomoč in asistenco iz vaše strani, ste pristopili profesionalno in bili vedno pripravljeni pomagati, četudi težava ni bila povezana z vašim gostovanjem. Da ne omenjam odzivnosti in ugodnih cen.

Jan J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na hitrost, znanje in ustrežljivost nimam nobenih pripomb in hkrati si želim, da obdržite ta nivo kvalitete.

Kristjan V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŽe dalj časa gostujemo pri Domovanju in smo nadvse zadovoljni. Pred kratkim pa smo si zaradi tehničnih potreb zaželeli prav posebnega gostovanja. Dogovori so stekli hitro, nadgradnje pa opravljene strokovno in brez zapletov, tako da vse pohvale. Kar tako naprej!

Radio Tomi 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNa ekipo Domovanja se lahko vedno zanesem! Hitro in kvalitetno storitev podkrepijo še s prijaznostjo in super cenami! Domovanje.com so AWESOME! Supportamo!

Alen B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŽe kar nekaj let sem zvest uporabnik vaših storitev. Pri vas gostujem s petimi domenami. Kljub mojemu ne ravno malemu znanju računalništva, sem se že kar nekajkrat moral obrniti na vašo tehnično pomoč.
Prav vsakič do sedaj, so se vaši svetovalci in svetovalke obnašali zelo strokovno in bili zelo potrpežljivi, ter pomagali tudi pri več vprašanjih hkrati.
Rad bi pohvalil vašo tehnično podporo. Menim, da bi bilo treba večkrat pohvaliti tudi pozitivne stvari, ne samo negativnih.
Torej, le dalje tako dobro!


Matej S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na to, da je slo za konkretno, specificno zadevo, ki je bila tako tudi obravnavana na individualni ravni, nimam drugih predlogov.
Do sedaj smo bili vedno zadovoljni s podporo, tudi bolj tehnicne narave, ki ni moje podrocje - zaposleni so se potrudili in razumeli, kaj potrebujem, ceprav tega nisem znala eksplicitno izrazit (z drugimi besedami, moje laicno pripovedovanje so znali prevesti v strokovni jezik in mi pomagati).
Zato vas (jaz osebno) tudi vedno priporocim naprej
Le tako naprej!


Martina 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca... saj ste super! Nisem pričakoval pomoči oz. rešitve tako hitro, saj je vikend...Sem pozitivno presenečen.

Damjan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPričakoval odgovor v ponedeljek, dobil isti dan v nedeljo, presenečen in zadovoljen. Hvala še enkrat za super podporo.

Saša C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo zadovoljen. Tako s hitrostjo, kot podanimi informacijamiv odgovoru.

Rok K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLahko le rečemo z naše strani kapo dol. Gostovali smo že pri kar nekaj slovenskih ponudnikov vendar take pomoči, prijaznosti in znanja ni bilo še nikjer! HVALA VAM!
(kopirano iz Facebook strani Domovanja)


Dejan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČeprav sem imela problem v petek popoldan, ste v nekaj minutah rešili problem brez dodatnih vprašanj. Super.

Biserka T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper podpora. Zadeva je bila rešena v 5 minutah, tudi Vaš odziv je bil izredno hiter.

Vid P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse super; odzivnost, točnost podatkov, priporočila... Dajte fantu kakšno pivo v tej vročini. Predlogov ni, veste kaj delate in vam gre odlično.

Borut P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMoram pohvaliti vašo podporo. Sem zelo navdušen nad sposobnostjo reševanja problemov vaših tenikov. Moram povedati, da veliko delam na Arnesovih strežnikih kjer imam kar nekaj paketov samostojni oz zdaj po novem vps pa ste vi pri podpori veliko hitrejši.
Le tako naprej. Saj vas hvalimo in priporočamo drugim. Mogoče kaki referal/afilliate aktivirajte, da boste videli koliko vam jih pošljemo na vaše strežnike :)


Kristijan P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ dosedanjim delom, ter hitrimi odzivi (smo) z vami zelo zadovoljni. Upamo da bomo tudi v prihodnje tako dobro sodelovali.

Igor L. (Telprom informacijske tehnologije d.o.o.) 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMedtem, ko brezskrbno uživam v praznikih, pa nekdo na drugi strani skrbi, da moje strežniške zadeve tečejo brezhibno in varno. Tako lepo zna biti, če izbereš Domovanje.com .

Borut P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaReševanje zahtevka je bilo zelo hitro in učinkovito, še posebej, ker nisem imela izkušenj s podaljševanjem domene. Gospa prijazna in pripravljena pomagati. Le tako naprej.

Ana Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaUpam, da dobite tudi kako stranko na moj račun - z veseljem vsakomur povem za domovanje.com in freedns.si


Tadej N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZakon ste, čez vikend ste mi vse uredili :)

Anže Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMislim, da imate zelo dobro podporno ekipo za pomoč strankam in reševanju zahtevkov. Ste zelo prijazni in naše napake hitro urejate. Se zahvaljujem za pomoč.

Branko 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaReševanje je bilo tudi poprej vedno hitro in celovito. Zato smo vaša stranka. Že vrsto let.

Mitja V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste - ostanite na takem nivoju še naprej.
Veliko ustvarjam z Arnesovimi storitvami gostovanja, pa moram reč, da sem jim že večkrat rekel naj pogledajo kaj dela konkurenca. To da si plačan iz javnih sredstev še ne pomeni, da je tvoja storitev lahko podpovprečna. Tudi, ko delam s šolami jim kar povem - lahko koristite Arnes infrastrukturo za maile in gostvanja zastonja in imate skoz neke probleme ali pa uporabljate konkurenco kjer boste nekaj malega na leto plačali, za to pa prejeli storitev od pomoči, do nadzora, do varnosti in tako naprej.

Sem vaš uporabnik od kar smo začeli na Slojomla forumu izvajati testiranja in moram reč kapo dol za napredek in storitev.


Kristijan P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNaš problem je bil rešen v našo korist nad pričakovanji, tako da lahko rečem samo hvala za izredno podporo.

Ivan V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo ste odzivni in ažurni, kar je pohvalno gleda na ostala podjetja, ki rabijo včasih tudi po tri dni, da se odzovejo. Hitrost je v današnjem času izrednega pomena za uspešnost in napredovanje. Hvala vam.

Matej F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTako hitrega in kakovostnega posredovanja pa ne doživiš vsak dan. Mislim, da ste zelo svetla zvezda
na temnem zemljevidu kakovosti. Za druge ste lahko primer odličnosti reševanja težav.


Uroš T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSlabo novico imam; dosegli ste maksimum v hitrosti in kvaliteti, ki se ga da doseči.
Prosti ste, uživajte v ognjemetih in penini. ;)


Borut P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaRad bi še enkrat pohvalil izredno odzivnost v res poznih urah. Kapo dol, super ste!

Gašper D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte super podjetje in hvala za tako hiter odgovor, kljub temu da je danes božič. Hvala in lepe praznike.

Krovstvo Petrovič 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper odzivost in enkratna podpora! Najboljša, ki smo je bili do zdaj deležni v Sloveniji.

Let's Go Slovenia 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za razumevanje starejsi generaciji

Franc 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaRad bi pohvalil ga. Niko in ga. Nadjo za prijaznost, visoko profesionalnost in odlično poznavanje izdelka oz. vaših storitev.

V preteklih dneh smo se ukvarjali s tehničnimi težavami ter sem večkrat komuniciral z Niko in Nadjo. Vsakič sem bil prijetno presenečen nad znanjem, prijaznostjo in odličnim vodenjem na daljavo po menijih izdelka. V tem trenutku sem si zaželel, da bi tudi moji sodelavci v podpori strankam ponujali enak nivo pomoči s takšno lahkotnostjo in preprostostjo. Želim si, da enak nivo storitev obdržite še naprej, ker boljše je že skoraj utopija. 


Mario H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ načinom vašega dela sem zelo zadovoljna. Ste svetel vzgled v Sloveniji.

Barbara V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo pohvalno - pomagali ste mi, čeprav je bila napaka na moji strani. Hvala!

Rok K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vašimi storitvami sem zelo zadovoljna. Imate zelo hiter odzivni čas. Za vsak problem, ki ga imam, mi prijazno pomagate in tako hitro rešimo vsako težavo. Hvala in le tako še naprej!

Anita K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvalila pa bi že tale vaš odnos do nas uporbnikov, da lahko kaj povemo in kaj povprašamo. To je tisto, kar dojemam kot spoštljivost in prijaznost med ljudmi. Brez tega se ne more graditi blagovna znamka in brez človeka v sebi, tudi posameznik ne more biti strokovnjak. stanite prijazni! Lepo vas pozdravljam!

Ana 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPo posodobitvi vašega antivirusnega programa dobimo dosti manj okuženih mailov.

Romeo Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSmo zelo zadovoljni z navodili

Mia 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo lepo in profesionalno mi je svetoval.

Nina S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMa super ste, ostante taki še naprej!

Polonca 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKepp of the good work :)

Miha Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ste dobro in hitro uredili.

Mitja K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKeep up the good work! :)

Matej D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaAndraža bi še posebej pohvalil, lahko rečem, da sva bila ves čas na vezi. Pomagal mi je reševati težave in nudil razlago. Ključno pri reševanju (seveda poleg tega, da se problem uspešno reši) je hitrost. Dokler boste delali na tem, mislim, da bodo vaši naročniki v splošnem zelo zadovoljni.

Goran G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ok, ni pripomb!

Željko L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTako kot je, je ok. Je ažurno, je učinkovito.

Marjan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb, vse je potekalo teko;e in brez problemov.

Roman P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPo vseh teh mojih prošnjah sem vam že dolžan kakšno pivo. ;) Hvala še enkrat.

Aljoša S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPrijazno me je obrnila na spletno stran, da si sami izdelamo predračun. Za začetek malenkost več dela, vendar je uporabniška izkušnja pozitivna.

Milena P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5

Matej P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je zelo dobro urejeno. Možnost 60 dneve garancije zadovoljstva  se nam zdi fer in samozavestna poteza.

Ekipa Slojoomla 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMenim, da ste zelo ažurni.

Igor M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse 5

Matic K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOhranite obstoječo energijo do strank

Aleš D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vašim gostovanjem smo izredno zadovoljni. Posebej nam je všeč, da smo lahko gostovanje 30 dni brezplačno preizkusili. Super ste!

ŠD Fenomeni 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično in hitro.

Damir K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasamo tako naprej

Leon 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvalno, nimam pripombe!

Monting 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadovoljni smo z delovanjem strežnikov, predvsem pa s podporo in izjemno odzivnostjo. V primeru kakrnšnih koli vprašanj, zahtev ali težav vemo, da nam ekipa domovanje.com stoji ob strani.

Tomaž G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ odgovorom trenutne problematike sem bil operativno zelo zadovoljen.

Andrej M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencane, ker smo bili z vašo odzivnostjo zadovoljni.

Magda O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadovoljna s hitrim odzivom.

Lea Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVaš strežnik deluje odlično in povsem po naših pričakovanjih, zato sem na novi server preusmeril še moje ostale domene.

Virtus d.o.o. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za vašo odzivnost, prijaznost, in htiro rešitev. Le tako naprej!

Saša P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar tako dalje! Tudi v bodoče pričakujemo korektno sodelovanje.

Ervin B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvale Niki.

Iztok N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaODLIČNO DELO. PRIHRANILI STE MI JE NEKAJ UR DELA. HVALA.

Jakob R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTežava takoj odpravljena. Hvala.

Anamarija L. M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencazadovoljen

Saša P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaIzredno sem zadovoljen s samim delovanjem strežnika. Prijaznost osebja in nudenje pomoči ob težavah je vedno pozitivna in hitra.

Damir K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTako ali tako ste najboljši in verjamem v vas tudi v bodoče ;)

Ludvik H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDobri ste.

Jasna P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat pohvalno in le tako naprej.

Gorazd V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse pohvale za ekipo Domovanje.com! Imate zelo strokoven odnos do nas strank. Marsikdaj kadar imam kako vprašanje mi pomagate z kvalitetno informacijo in opravite storitev odlično, hitro,kvalitetno in strokovno.

Tomaž L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse OK.

Adela C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem vam dala oceno odlično, saj ste se potrudili.

Irena 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaReševanje zahtevka je potekalo hitro in z odličnimi navodili sem zahtevek rešil v parih minutah.

Denis B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za opozorila! =) zadeva je razrešena.

Andraž B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaEkspresno hitro rešen zahtevek. Bravo!

Rok S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo tako naprej...

Aleš 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ vami imam samo pozitivne izkusnje, le tako naprej!

Jure J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNajlepše se vam zahvaljujem za vso pomoč in podporo, ki ste mi jo nudili. Vse pohvale!

Ajša Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse Ok

Jure L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem.pa zadovoljna, da ga Pina odgovarja in pomaga tudi ob nedeljah. Hvala!

Saša Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste...

Boris S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe bo tako vnaprej sem brez pripomb. Pohvalno.

Aljoša F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaje v redu

Mojca G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaeliko ste me še naucili in da bolje razumem sistem. Sicer mi manjka se veliko znanja in truda. Izredno hitro se odzovete in pomagate.

Damir 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo hitro ste rešili zadevo, kar tako nadaljujte.

Karla G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse ste uredili super

Nakupek.si 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na to, da sem na področju izdelave in objave spletnih strani čisti začetnik so bila temu primerna tudi moja vprašanja. Rad bi pohvalil osebje za izredno hitro, prijazno in ustrežljivo reševanje problemov (predvsem mojih amaterskih). Hvala še enkrat vsem skupaj.

Peter F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvala za odzivnost in natančna navodila.

Saša 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte dobri.

Miran P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je v redu

Ludvik Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKako izboljšate? Saj boljši kot ste več ne gre. :)

Borut P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPrijazno in strokovno!

Nina Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper pomoč!

Marko N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaV redu ste.

Nikola K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPrijazno in strokovno je bil zahtevek razrešen.
Če bo tudi v prihodnosti tako, bo super.


Nina Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za vašo poslovnost. Smo zelo zadovoljni.

Stane M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVedno ste mi pomagali v zelo kratkem casu. Tudi v nedeljo! Zato sem zelo zadovoljen z vaso ponudbo oz sodelovanjem

Janez P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar tako naprej.

Zvonka Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaRad dorinesem s kakšnim predlogom. A se mi zdi, da ste našli ustrzen profisionalni pristop, ki nam ga omogoča tudi sodobna tehnologija. Hiter odziv, jasne informacije in dobra komunikacija.

Andrej M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem zadovoljen tako kot je.

Aleš K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ odzivnostjo in storitvijo smo bili zadovoljni.

Marko Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ok.

Lucija Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaodlična odzivnost in pomoč

Vesna B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaImate dober kader, ki v neposrednem kontaktu uredi zadevo zelo dobro!

Maks A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb. Vedno ste hitri in odzivni. Super!

Simon T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDelajte še naprej tako uspešno!

Darko B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste!

Janja S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZahvaljujemo se gospe Vanesi za hitro, učinkovito in prijazno pomoč.

Tjaša S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste in nimam pripomb:)

Saša Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHitro in učinkovito. Le tako naprej.

Igor G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvalno je že to, da ste me spomnili po izsteku, ker sem pozabila dati vašo poslano ponudbo v plačilo:)

Katja J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZahtevek je bil rešen zelo hitro in ni potrebe po izboljšavi.

Aleš N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb. Odlično.

Jurij L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTo je bilo super! Odgovor je bil na soboto 2. maja hiter, točen in jasen.

Peter F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper odzivni ste. Hvala za vso podporo.

Saša P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper delate.
le tako naprej.


Polona S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHitra in enostavna pomoč. Smo zadovoljni.

Luka P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTo je pa res dober customer suport. Svaka cast Mihi in fantom.

Aleš F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSej ste že tako odlični! ;)

Sebo 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam posebnega predloga sem pa zelo zadovoljen! Hvala

Maks KP 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVšeč mi je vas sistem za odkrivanje ...

Sebastijan J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSama ne delam veliko z vami, ampak, zdaj, ko ni bilo direktorja, sem rabila neke informacije in imam odlične izkušnje, saj je povratna informacija podana zelo hitro.

Alja P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaS pomočjo sem bil zelo zadovoljen - nimam pripomb.

Jaka T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŠe kar tako naprej in iščite še inovacije za dobro strank in potrošnikov !

Andrej 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo sem zadovoljna z odzivnostjo in pripravljenostjo pomagati. Edini predlog, ki ga imam, je, da nam pošljete povratno informacijo, ko začnete delati na odpravljanju prijavljene težave, in ne šele potem, ko je zaključeno. Drugače pa, hvala!

Sabina P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaV kolikor boste tako hitro odgovarjali tudi v prihodnje, bom zelo zadovoljna.

Breda V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na izkušnje s ponudniki najrazličnejših storitev in njihovimi podpornimi službami, je gospod Gregor Š. presegel vsa moja pričakovanja, in sicer s prijaznim in umirjenim pristopom, s strokovnim znanjem, predvsem pa pripravljenostjo pomagati na dotičnem področju neuki stranki še z dodatnimi nasveti in razlagami.
Gospod Š. je nedvomno "role model" podporne službe, ki zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo. Upam, da boste podano mnenje resno obravnavali, poskrbeli, da bodo vsi členi v verigi tako močni, saj boste tako nedvomno izpolnili pričakovanja vaših strank, dosegli njihovo zadovoljstvo ter zanesljivo ugnali konkurenco.


Petra Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5

Bogdan 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično delo, kr tako naprej.

Aleš P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPo mojih dosedanjih (več kot deset let) izkušnjah z vami, sem s kakovostjo in odzivnostjo vaše podpore izjemno zadovoljen. Če ostanete taki, kot ste, bo super! :)

Renato B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadovoljen sem z obstoječim sistemom.

Primož 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaCarji da večjih ni!

Dejan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam predlogov, jaz sem z vašim delom zelo zadovoljna in se vam lepo zahvaljujem za strokovnost in prijaznost. Srečno naprej.

Romana K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOstanite kar taki naprej :).

Tanja L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je bilo odlično.

Jernej S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMoja ocena je 5

Petar P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdgovor je bil hiter in v veliko pomoč.

Blaž K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse poteka odlično in ekspeditivno.

Martin V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDo sedaj imam z vami in vaso ekipo same dobre izkusnje :)

Branka V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo sem zadovoljna, še posebno zato, ker je bila asistenca zaradi popravkov MX zapisov potrebna v nedeljo.
Blaž, najlepša hvala še enkrat.


Tanja G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam , lahko samo rečem da ste super.

D.L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat je vaša odzivnost taka kot je treba.
Hvala za pomoč


Evgen L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo hiter in korekten odgovor. Hvala.

Renata B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ok

Amedea D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper support, kar tako naprej! :)

Jan P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za hitro odzivnost napaka je bila odpravljena prej kot sem pričakoval.

Samo 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNajlepša hvala za usmerjanje in pomoč pri vzpostavljanju računa za elektronsko pošto!

Katja B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse je bilo super...

Nataša R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDoslej smo bili vedno zadovoljni z vašimi storitvami.

Veliko uspehov tudi v prihodnje


Marko F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTokrat ste bili zelo odzivni in s pravimi informacijami. Hvala

Dragan R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5- odlično

Vanja M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam nobenih predlogov, ker je vse hitro rešeno.

Marjana G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŽelela bi iskreno pohvaliti vašo ažurnost, strokovnost in prijaznost ter dodati željo, da ostanite tako dobri še naprej!

Tjaša 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe bo šlo tako naprej bo super. Moram pohvalit Miha, da se je res potrudil, saj je na moja vprašanja odgovarjal podrobno in hitro, da smo uspešno rešili problem!
Upam da ima plačo kot si jo zasluži :-)


Igor J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTrenutno je vse kot treba.

Gasilci Hoče 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste. :)

Petra G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem bila do sedaj vedno zadovoljna.

Vanja G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospod Čeh je vrhunsko in profesionalno rešil zadevo.

Damir Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŽe sedaj je super.

Zavod Zrnje 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je odlično!

Tia U. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ok.

Center Korak 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca...sem zelo zadovoljen s podporo

Tadej R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem bil zelo zadovoljen.

Gregor Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHiter odziv kot vedno, urejeno

Ervin B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo tako naprej! Hitro in učinkovito! Bravo!

Loris S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar tako naprej!

Tomaž H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam kaj dodati, ker ste vsi super.

Sebastjan A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse deluje korektno in časovno prilagojeno zahtevku.

Demis S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično, bp

Damjan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPomoč je bila hitra, učinkovita in prijazna! Hvala! :-)

Andrej M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaIzpeljava je bila takšna, kot mora biti. Hvala.

Neža R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je super.

INTERLEV d.o.o. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDodatnih predlogov za izboljšanje nimam, ker sem že sedaj 100% izredno zadovoljen s pomočjo, tako da lahko samo rečem...samo tako naprej.

Andrej F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencareševanje zahtevka je bilo odlično. hvala.

Romana S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKolikor vidim vam gre komunikacija in reševanje problemov, kadar se pojavijo dobro od rok. Naj tako ostane. Hvala.

Zoran 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na to da smo imeli nekaj težav s prenosom domene, ste bili zelo potrpežljivi in na koncu se je domena prenesla. Torej hvala podpori.

Željko L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGlede na to, da je bilo na moja vprašanja odgovorjeno v rekodnem času na razumljiv način, ne vem, kaj še lahko izboljšate. :)

Bojana 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat smo zelo zadovoljni z odzivnostjo in načinom reševanja težav, ki se pojavijo.....

Mateja Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHiter odziv. Ustrezna pomoč.

Daren S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ odzivom sem bila zelo zadovoljna.

Petra G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ reševanjem podpornega zahtevka sem zadovoljna, tako z odzivnostjo kot tudi z rešitvijo.

Vesna A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvalno, smo zelo zadovoljni z vaso storitvijo in prijaznostjo, vse super. Hvala!

Milena F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMenim da vaš ticketing sistem deluje s pogleda stranke odlično, tudi vaša odzivnost je fenomenalna.

Matej S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDokler bo podpora na tako visoki ravni, vam ni potrebno storiti ničesar. Samo ne zaspite na lovorikah. :))

Grega K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŠe tako naprej.

Slavko 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ reševanjem zahtevkov sem bil zmeraj zadovoljen.

Renato B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala vam :)

Dejan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala.

Branko F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBili ste hitri in učinkoviti. Bravo. Lep pozdrav.

Danijel G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem bila nad vaso pomocjo in hitrostjo odgovora prijetno presenecena in navdusena. Samo ostanite taki se naprej :)

Inka F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlična pomoč! Hvala!

Ervin B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse dobro.

Emil P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencakar tako naprej:)

Iris S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadovoljen. ;)

Tomi V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo tako naprej:)

Robert N. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično. Hiter in strokoven support. Hvala.

Sašo R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDeluje, nimam pripomb :) . Le tako naprej

Polonca 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasuper ste - kr tako naprej

Aleš K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ok.

Mario M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za hiter odgovor.

Simon C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično! Nasploh je sodelovanje z Domovanje.com odlična in skrajno pozitivna izkušnja.
Predlogov ni; samo tako naprej držite kvaliteto, pa bo za gostujoče uporabnike super.


Borut P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasem zelo zadovoljen, hvala

Milan R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencahitro odzivni, super

Iztok H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNajlepša hvala Nejcu za odgovor in za hitro odzivnost.

Mojca M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlični in hitri ste.

Martin V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTudi g. Dejan in še ena gospa sta bila zelo prijazna in sta nam takoj pomagala! Hvala!

Jure 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOstanite tako hitri in uspešni.

Ivan R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospod Nejc je naš zahtevek razrešil hitro in odlično. Gospodu se lepo zahvaljujemo.

Ana R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper komunikacija med mano in podporo, odzivnost hitra, spet 5/5

Saša C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaG.Mihu P. vse pohvale za prijaznost, profesionalnost in ažurnost.

Suzana T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper,
Hvala za vedno hitro in zanesljivo pomoč!

Še tako naprej,


Nejc L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŠe enkrat hvala za hitri odziv.

Janez D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat je vse super in tudi hitrost odgovora/rešitve je bila odlična

Leon G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlična izkušnja je.

Tadej Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGre vam dobro

Domen V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdgovor je bil super, hitro.

Dejan G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam nobenih pripomb, ker sem odgovor prejela izredno hitro.

Ernesta K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat mi na misel ne pride izboljšava, saj ste vsi v timu vedno pripravljeni hitro pristopiti k rešitvi in odpravi težav. Hvala Vam.

Drago S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaResil brez problem

Gašper M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZadovoljna stranka, odzivnost hitro in problem rešen.

Saša C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse ok

Franci P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKot vedno, odlično! Le tako naprej.

Domen B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČe obdržite ta nivo reševanja zahtevkov bomo še naprej zadovoljni z vašimi storitvami.

Chico 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaCarji ste :) Ostanite taki :)

Dejan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNaj ostane tako

Matjaz K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat zelo zadovoljna s komunikacijo.

Helena 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar taki ostanite, super ste

Magdalena C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKolega Gregor P. je naredil vse, kar je bilo v njegovi moči.

Iztok F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat nimam nobenega dodatnega predloga. Z vašimi storitvami in pomočjo sem zelo zadovoljna.

Suzana T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNa srečo predlog ni potreben, ker delate odlično.

Andrej G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaradi hitre in učinkovite podpore je pri Vas res prijetno domovanje

Drago S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOsebno, je gospod Blaž Čeh, odlično pomagal z nasveti oziroma usmeritvami k postopku za rešitev problema!

Jani P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala, zelo ste prijazni in učinkoviti,

David F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za hitro pojasnilo.
Ostanite taki še naprej :).


Tanja L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDo sedaj ste vse moje zahteve rešili dovolj hitro in profesionalno. Nadaljujte v tem stilu ...

Klavdij M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasamo tako naprej

Martin M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse super! Hitra pomoč in reševanje težav.

Lucija S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo, tako dalje. Hvala za prontnost in pomoc.

Luka V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvale vsem vam za korekten odnos do strank. Le tako naprej....

Romana J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala

Marko L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo ste hitri in natančni, hvala za hitro odzivnost in profesionalnost.

Domen B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKer sem še čista začetnica, vas bom sproti hvalila :)
Hvala in lep pozdrav!


Lenka K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar se tiče zadevnih težav pri prenosu spletne strani na vaše strežnike, nimam nobenih pripomb. Iz mojega vidika je Mihov prispevek doprinesel h končni rešitvi.
Še enkrat hvala.


Simon 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPrijazno, hitro, jasno.. Tako kot vsi želimo!

Luka P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvalno! Ste zelo hitri in učinkoviti!

Damjan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNobenega, kajti vsak zahtevek ki sem ga do sedaj poslal k vam, je bil razrešen v trenutku.
Tako da želim še naprej tak odnos do stran, ki imamo pri vas zakupljene domene in spletne pakete.
Lep dan vsej ekipi domovanja.


Jože L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala. Oseba, ki je hitro uredila zahtevek si zasluzi povisico :)

Anže Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencanačin reševanja je ustrezen. Predvsem je v takih primerih pomemben hiter odziv.

Branko Š. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo tako dalje i sve bo ze boljse.

H.S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPozdravljeni
Zahvala g Nejcu. Njegova pomoc je razresila problem.. Hvala


Blaž F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNiso potrebni nobeni dodatni napor. Že tako ustrežete vsem našim muham in kapricam.
Vsaka vam čast. Zato pa imam vse domene pri vas.
Izredno zadovoljen. Mihatu pa častite en hladen pirček v tej vročini.


Jože L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlične storitev in pomoč uporabnikom.

Luka P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste!

Simon P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKot sem že zapisal v mailu Mihi "Še enkrat hvala za tvojo odlično podporo"

Dejan P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste že sedaj!

Rok K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper je bilo. Dobil vse informacije, ki sem jih potreboval.

5/5 would use support again <3


Miha S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar se tiče odziva nudenja pomoči lahko povem za vse vaše zaposlene, da je vedno bilo res odlično in hitro.

Andrej F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSpoštovani!
Gospod Blaž  nam je prijazno takoj pomagal in v celoti odpravil vse popravke,da sedaj lahko v kratkem predstavimo našo dejavnost na spletni strani. Za njegovo delo se mu najleše zahvaljujem in ga visoko cenim.


Matjaž Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDobra odzivnost. Hvala!

Maruša B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper, hitro odzivno, vse urejeno!!!!

Cene P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVesela sem, da smo speljali vse hitro in učinkovito.

Polona B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem zadovoljna s hitrim odzivom in uspešno rešenim zahtevkom. Hvala.

Tina L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPovsem zadovoljen!!!

Cene P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam predlogov, ker je bila rešitev urejena hitro in varno. LP, Andrej

Andrej R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMiha se je izkazal tako profesionalno kot humano.
Prijazen, ustrežljiv in tehnično podkovan.
Predlog: še več takih sodelavcev :-)


Jatun R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencahvala...

Boštjan L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospod je prijazen in hitro pomaga. To je to

Samo Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte dosledni in odzivni..., le tako naprej.

Aleš 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZame ste čisto super - hitro in učinkovito! Hvala

Teja U. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper odziv, hvala :)

Miha S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaImam vedno srečo da naletim na g. Miha P.. Še enkrat 1000 vam hvala za vso pomoč! Ne spreminjajte ničesar ker ste super takšni kot ste!

Dejan K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb! Super ste

Leon B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse odgovore ste do sedaj dobro razrešili.
Kar tako naprej.


Luka J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPromptno!!

Hvala.


Mateja H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTako, kot je bilo rešeno, je bilo odlično.

Boštjan M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKratko hitro in uspešno. nimam kaj pripomnit.

Luka L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala!
Zaenkrat sem z vašimi storitvami in podporo povsem zadovoljna.
Prijeten pozdrav


Zarja F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPo mojem mnenju opravljate svoje delo vestno in marljivo.

Andrej L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKeep up the good work!

Žiga K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOstanite tako ažurni še naprej!

David V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŠe tako naprej

Antonija T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencakar tako naprej

Matjaž H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencapovsem zadovoljen :-)

Gregor Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper, ste,
hiter odziv in pomoč, kljub vikendu.
Nič ne spreminjajte, ostanite še naprej takšni kot do sedaj.


Sebastjan A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaS pomocjo sem bila zelo zadovoljna! Najlepsa hvala :) in hvala za vase dobro delo!

Alja M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPozdravljeni,

z odgovorom ste mi pomagali. Vse pohvale vašemu osebju (še posebej Mihi), ker je bilo zares izredno hitro odgovorjeno.

Hvala še enkrat in lep dan,


Maja R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNad vašim servisom nimam prav nobenih pripomb. :)

Sebastijan J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala lepa

Geni Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMislim, da imate zelo dobro zasnovano podporo uporabnikom. Zelo zadovoljna s pomočjo.

Katarina K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNiti ne, samo pohvalo na res hitre odgovore in pomoč. Tako da najlepša hvala.

Andreja K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb, zelo zadovoljen s storitvijo!

Žan 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaDejansko brez pripomb. Na vsa zastavljena vprašanja sem dobil jasno razlago. Selitev spletne strani in njene vsebine je potekala gladko, saj nisem opazil, da bi bila stran kadarkoli nedosegljiva.

Jernej K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo pohvala, hitro, strokovno, skratka tako kot se dela.

Srecko S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPohvalite jo [Nastjo].

Darinka D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte ažurni in korektni.

Maja I. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5 - nedvoumna navodila - hiter odgovor

Gregor S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLe tako naprej.

Blaž F. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte azurni in korektni.

Maja I. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaCarji ste. Res.

Aleš U. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNi pripomb :)

Anže Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSem že vsakič napisal, da z vašim delom nisem imel nikoli težav. Vedno hitra odzivnost, vedno prav svetujete in predvsem če sam ne znam to uredite vi.
Hvala vam, kar ostanite taki kot ste bili do sedaj.


Jože L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaPrijazno in učinkovito. Hvala.

info@n..... 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaLahko samo napišem......odlično.....

Bojan R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencazelo sem zadovoljna z vašim delom, Hvala.

Romana K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično!

Dejan U. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVSE OK

Marko H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala, zelo sem zadovoljna z vašo ažurnostjo in prijaznostjo.

Romana K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je bilo zelo hitro urejeno. Vesela sem, da sem v mailu dobila tudi navodila, kako lahko sama pridem do računov. To je zame zelo pomembno, ker sem pozabljiva:), računovodkinja pa sitna:)
Hvala!!!!


Maja V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBlaž je pa super!

Polonca 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca...drugače pa so navodila odlična...

Leon C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaČestitam zelo ste efikasni in kar tako naprej !

Robert O. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb. Hitro in učinkovito posredovanje.

Uroš R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaŠe naprej se tako trudite :)

Lidija S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVaše podjetje posluje vzorno in zelo smo zadovoljni z vašimi storitvami.

Lepo vas pozdravljam, Štefan


Štefan M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat, je ni bilo težave, ki je nebi znali odpravit, hvala! ;)

Rojko G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencasicer so pa vaši sodelavci ažurno in takoj odgovarjali na moje maile, me usmerjali in preverjali,.. nimam pripomb. Miha P. in tudi Grega Š. sta bila pri reševanju takojšnja, ažurna, z korektnimi navodili,... support za želet!

Daniel J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSpoštovani,

Deluje brez težav! Iskreno se zahvaljujem za vrhunsko in hitro podporo!

Hvala in lep pozdrav!


Mitja J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaYour services are excellent.

Hakansson ESE d.o.o. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse OK

Borut R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb, odlična pomoč in zelo dobro razložena, tako da sem brez problema in hitro rešil problem. pohvalno.

Andraž M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domenca5+

Tomi 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHitra odzivnost in prijaznost!

Saša C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaVse je potekalo brezhibno in sem zelo zadovolen z vašim delom.

Rade G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično.

Kristjan G. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNe, res ne.

Chico 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSamo tako naprej.

Mateo M. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencadajte jim povišico :)

Tomaz Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez težav sem opravil željene spremembe - zaenkrat odlično!

Peter J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSte super. In vsekakor zelo hitri pri pomoči uporabnikom. Le tako naprej.

Andrej B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimamo predlogov in ne pripomb, ker ste naš zahtevek rešili izredno hitro.

Borjana P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse ok

Alenka Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste! :)

Zlatko R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala.

Simon C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNe vidim možnosti kako se bi lahko še izboljšali :-)

Matej V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar sem potrebovala pomoči, ste vse profesionalno in hitro rešili.

Irena B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaz vašim odzivom sem bil popolnoma zadovoljen.

Marko S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo doro in ažurno ste odgovorili.

Ivan P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMoram resnično pohvaliti ga.Niko, našo težavo je rešila še v istem dnevu in zaradi tega sem ji zelo hvaležna.

Metka J. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaV tem trenutku sem zelo zadovoljen, tako da nimam predlogov. Pa tudi sicer sem vedno zadovoljen z vašim pristopom in odzivnostjo.

Blaž K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencanobenih predlogov, kar tako naprej ;)

Danijel L. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper ste. Vaša hitra odzivnost me vedno znova preseneča. Hvala!

Jana K. V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBrez pripomb. Ste mi za zgled. =)

Matej S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse je bilo v redu. hvala.

Breda V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo sem zadovoljna z vašo odzivnostjo in pomočjo.

Miriam P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse ok, se zelo potrudi, brez pripomb....

Cene P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaBoljse bi bilo samo, ce bi ob odgovoru ponudili se sladoled.

Tadej V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaodlično hitro in prijazno!

Maja S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlično, kakor vedno.

Saša C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKar tako naprej ;)

Vito P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdlicno.

Mirjana B. R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOstanite tako odzivni in strokovni tudi v prihodnje.

Marjan Č. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencaostanite takšni kot ste :)

Melita D. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo zasluženo Vam tudi tokrat podelim odliko, čeprav problema nisem oz. nismo uspeli rešiti. Vaša hitrost in pripravljenost pomagati, si zasluži odliko.

Drago S. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZelo zadovoljna, hvala

Mojca B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaSuper je bilo in zelo hitro.

Lep pozdrav


Tina K. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHvala za prijazno pomoč in hitro reševanje nastalih zagat.

Primož T. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaTo kar imate mi je zelo od koristi.

Saša P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaMa super ste. vedno vse uredite hitro in učinkovito. le tako naprej.

Slaviša C. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaNimam pripomb, vse super.

Uroš P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOdgovor je bil korekten in hiter.

Eva V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse lepo laufa.

Štefan R. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaGospod Blaž vedno odlično ustreže in razreši kar mi ne zmoremo.

Matjaž Z. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaKratko, jedrnato, jasno.

Žiga H. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZaenkrat sem popolnoma zadovoljen s podporo za vaše storitve (v bistvu ste najboljša podpora vseh podjetij, s katerimi imam poslovne stike). Če rabite, me lahko kje navedete kot zadovoljno stranko :)

Urban P. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaZ storitvijo, ki jo izvajate sem zadovoljen.

Evgen V. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje Domencavse je bilo OK.

Mare Ž. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaOk, moj "oficir za zvezo ( maljši tega ne boste raumeli )" je bi Miha P. zelo sem bil zadovoljen z odnosom, odzivnostjo in hitrostjo. Predlagam bonus pri palči ( saj ga imate verjetno). Saj je bil tudi v faz prepripčevanju zakaj naj pridemo nazaj izjemno uspešen.

Zelo enostavno stran smo šli ( od vas ) ker nismo imel telefonskega supporta ob ne delavniku potem pa smo ugotovili, da če stran normalno deluje tega sploh ne potrebujemo in ni vsaka obljuba zlata. Vesel sem, da se vračam domov.


Zlato A. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaHitro - super.

Michelle B. 5.0
 
Registracija domen in spletno gostovanje DomencaProblem rešen. Delovanje razloženo. Zadovoljen.

Saša C. 5.0