Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Mario B.
Ste me resnično pozitivno presenitili, da ste se tako potrudili, kljub temu, da ne gre za napako na vaši strani. Vsekakor vas bom še naprej priporočal drugim strankam.
 
Ana Š.
Reševanje zahtevka je bilo zelo hitro in učinkovito, še posebej, ker nisem imela izkušenj s podaljševanjem domene. Gospa prijazna in pripravljena pomagati. Le tako naprej.
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil

Domovanje ponovno preseneča:

To je njihovih 5 divjih Black Friday Ponudb…

(Ja, res je! Nekatere izmed močno zaželenih ponudb so znižane za kar 90%, prav vse
pa pridejo “v paketu” z enostavno in brezkompromisno 60-dnevno garancijo)


Posebne “kupčije” na tej strani lahko izkoristite še do 29.11.2021 23:59:59

Vemo – črni petek je uradno ‘’na sporedu’’ šele 26.11. in večina trgovcev bo tudi letos s svojimi akcijskimi ponudbami čakala do takrat.


Ker pa pri Domovanju že več kot 22 let stremimo k temu, da se ločimo od konkurence in za svoje stranke naredimo več kot vsi ostali, vam naše izjemne Black Friday ugodnosti predstavljamo že sedaj – skupaj z našo enostavno in brezkompromisno 60-dnevno garancijo zadovoljstva.


Predlog pred vami je razdeljena na dva dela…

Spodnji del ponudbe je namenjen tistim najzahtevnejšim spletnim uporabnikom, ki na spletu poslujejo v nadpovprečnem obsegu (sem spadajo razne agencije in tiste res največje spletne trgovine ter strani), medtem ko so prve tri ponudbe namenjene vsem ostalim ambicioznim spletnim podjetnikom.


Začnimo pri ODŠTEKANI ponudbi številka 1…

#1: Spletno gostovanje z neomejeno prostora
kar 79% ceneje…

Gre za najbolj priljubljeno spletno gostovanje lastnikov spletnih strani pri nas.


Pri vseh paketih imate na voljo neomejeno prostora na super hitrih NVMe SSD diskih, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov… in to kar 79% ceneje.


Tisti najcenejši začetni paket S je recimo na voljo že za borih 11,86 € na leto oziroma smešnih 0,99 € na mesec, čaka pa vas še mnogo drugih presenečenj ter bonusov, ki jih najdete na spodnji povezavi…


P.S. Za maksimalni učinek je najbolj pomembna stvar ta, da se pri vsakem paketu Neomejenega gostovanje poleg osnove vzame dodatek PLUS, ki s pomočjo LiteSpeed strežnika poskrbi, da vaša spletna stran postane tudi do 6x hitrejša.


V duhu Black Friday norije smo dodatek PLUS znižali za ogromnih 60%, kar pomeni, da je lahko vaš že za mizernih 1,99 € na mesec


Kliknite tukaj in pobrskajte po naših neomejenih paketih >>

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra*

#2: E-mail gostovanje že za PIČLIH
0,74 € na mesec…

Znano je, da podjetja, ki danes nimajo e-poštnega naslova na lastni domeni, v očeh kupcev izpadejo… kako naj to povemo… amatersko.


Samo pomislite za sekundo, kaj se odvije v strankini glavi, ko zagleda email, ki se glasi cvetlicarna.polde@gmail.com.


Ne vem točno, kaj vam je šinilo skozi misli, a zagotovo to ni bila beseda “profesionalno” ali “zaupanja vredno”. Ravno zato vam priporočamo, da ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni (info@cvetlicarna-polde.com).


Pri Domovanju smo poskrbeli, da imate – že v osnovi – na voljo veliko prostora po smešno nizkih cenah, kar pomeni, da se lahko poslovite od nadležnega brisanja e-pošte in prepolnega e-poštnega predala.


Najboljši del?


Do svojih sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih – sedaj kar 50% ceneje oziroma že od 0,74 € na mesec!


Kliknite tukaj in izkoristite to NORO ponudbo >>

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra*

#3: Gromozanski 70% popust na 6x hitrejše spletno
gostovanje ob zakupu letnega paketa …

Hiper gostovanje priporočamo vsem tistim, ki sovražite počasne spletne strani in se zavedate, da hitrost (oziroma počasnost) vaše spletne strani vpliva na samo konverzijo, uporabniško izkušnjo in “pozicije” na Googlu.


Za večino je Hiper gostovanje ravno pravo razmerje med kvaliteto (bliskovito hitrostjo) in ceno, saj gre za najbolj zmogljivo deljeno gostovanje, ki deluje kot ‘’pospeševalec’’ oziroma ‘’dodatni raketni pogon’’.


Le-ta vašo spletno stran ali trgovino pohitri do kar 6x, še posebej pa je primeren za spletne trgovine, ki uporabljajo WordPress, Woocommerce ali Magento.


Hiper pakete sicer odlikujejo zmogljivost VPS strežnikov ter vse prednosti deljenega gostovanja. So najboljša izbira za vse lastnike zahtevnejših spletnih trgovin in spletnih strani, ki nimajo želje ali znanja, da bi urejali lasten strežnik, potrebujejo pa napredne rešitve.


V duhu NORIH Black Friday popustov smo Hiper gostovanje znižali za še-nikoli-tako-ugodnih 70% oziroma borih 7,49 € na mesec.


Več o ponudbi si preberite na spodnji povezavi…Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 01 77 77 888 ali nam pišite na info@domovanje.com.

Za zahtevnejše spletne uporabnike

(sem “pašete”, če ste agencija ali pa sodite med tiste največje spletne trgovine… in
bi radi v sklopu te nore Black Friday ponudbe pošteno prihranili)

#4: 50% popusta pri letnem najemu VPS
strežnikov in gostovanj…

Če ste nekdo, ki za svojo spletno trgovino ali spletno stran potrebuje lasten prostor in lasten operacijski sistem, potem so LXC VPS in KVM VPS strežniki prava izbira za vas, saj vam nudijo popolno svobodo pri delu s strežnikom.


Stvari bodo pri obeh delovale bliskovito hitro, prav tako pa ju lahko – ker gre za virtualni privatni strežnik – v celoti prilagodite svojim potrebam.


Do LXC VPS strežnika lahko v sklopu naše Black Friday akcije pridete kar 50% ceneje oziroma za skromnih 1,87 € na mesec. Tale NORA akcija velja tudi za KVM VPS strežnik, ki je lahko vaš že za borih 9,99 € na mesec.Potrebujete zmogljivost formule 1, ampak ne želite upravljati s strežnikom?


V primeru, da želite najboljši “performance” (brez dodatnega glavobola, ki ga zahteva upravljanje s strežnikom), pa nudimo tudi možnost vzdrževanega strežnika.


Naši sistemski tehniki bodo tako poskrbeli za redne nadgradnje operacijskega sistema in strežniške programske opreme … ter izvajali nadzor nad delovanjem celotnega strežnika.


Po “domače” povedano…


Vi lahko svoj čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, mi pa bomo poskrbeli za hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.


Vašo vstopnico v svet VPS gostovanja lahko v sklopu te Black Friday akcije dobite skupaj s 50% popustom za še nikoli-prej-videnih 14,99 € na mesec.


Želim VZDRŽEVANO VPS gostovanje >>

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra*

#5: Poslovno (reseller) gostovanje
kar 90% ceneje …

Gre za gostovanje, ki je pisano na kožo spletnim profesionalcem in agencijam.


Omogoča vam namreč prosto razpolaganje z zakupljenim prostorom na hitrih NVMe SSD diskih in možnost kreiranja poljubno velikih e-poštnih predalov… poleg tega pa je seveda dovoljena tudi preprodaja!


Poskrbeli smo za to, da lahko tovrstno gostovanje – če boste seveda tako želeli – temelji na Litespeed strežniku, ki je v primerjavi z ‘’navadnim’’ strežnikom hitrejši tudi do 6x.


Istočasno smo omogočili tudi popolno fleksibilnost, saj si lahko pri svojem Reseller gostovanju izberete poljubno število cPanel računov in količino prostora, ki jo potrebujete (kar neverjetnih 90% ceneje oziroma že od borih 2,38 € na mesec)


Kliknite tukaj in naročite svoje reseller gostovanje >>

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 29. novembra*


Tako – to je bilo 5 naravnost HUDIH Domovanje ponudb, vi pa se morate sedaj samo še odločiti, katere izmed njih so prave za vas.


Veselo nakupovanje,

Vaše Domovanje


P.S. Ne bi bili radi “zoprni”, a ta nora ponudba je na voljo zgolj do ponedeljka, 29. novembra, do 23:59. Res bi bila škoda, da svoj spletni nastop “nadgradite” šele takrat, saj boste tako svoje potencialne kupce še cel november nagovarjali z vašo obstoječo infrastrukturo, ki bi – s pomočjo izbire pravega paketa – zagotovo lahko bila boljša. Zanesljivejša. In hitrejša.


V to smo tako prepričani, da vam ob nakupu vseh zgoraj omenjenih ponudb nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo.


Če v tem obdobju ne boste popolnoma zadovoljni, vam bomo brez oklevanja vrnili denar.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 01 77 77 888 ali nam pišite na info@domovanje.com.

Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 888
info@domovanje.com
Prednosti gostovanja pri Domovanje.com
 
 
  • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
  • 100 % garancija - 60 dnevni rok za vračilo denarja.
 

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2021 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni