Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Mitja V.
Reševanje je bilo tudi poprej vedno hitro in celovito. Zato smo vaša stranka. Že vrsto let.
 
Vid P.
Super podpora. Zadeva je bila rešena v 5 minutah, tudi Vaš odziv je bil izredno hiter.
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil

PRIHRANITE DO 90% ZA BLACK FRIDAY

TO JE 5 NARAVNOST NORIH BLACK FRIDAY PONUDB..."


“Nekatere izmed njih smo znižali tudi za 90%, prav vse pa pridejo v paketu z našo 60-dnevno brezkompromisno garancijo na zadovoljstvo…”


Posebne “kupčije” na tej strani lahko izkoristite le do 28. novembra 2022, do 23:59.

Predlog pred vami je razdeljen na dva dela

Spodnji del ponudbe je namenjen tistim najzahtevnejšim spletnim uporabnikom, ki na spletu poslujejo v nadpovprečnem obsegu (sem spadajo razne agencije in tiste res največje spletne trgovine ter strani), medtem ko so prve tri ponudbe namenjene vsem ostalim ambicioznim spletnim podjetnikom.

Začnimo pri BLACK FRIDAY ponudbi številka 1…

#1: NEOMEJENO LITESPEED GOSTOVANJE DO 88% CENEJE

Gre za najbolj priljubljeno spletno gostovanje pri nas. Pri vseh paketih imate na voljo neomejeno prostora na super hitrih NVMe SSD diskih, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov… sedaj tudi do 88% ceneje.

Pri Domovanju razumemo, da je hitrost (spletne strani) danes ključna za uspešen spletni nastop, zato smo se to jesen odločili, da naredimo še “korak več”.

V vse pakete (Da! Tudi v naš najcenejši začetni paket MAX S) smo brezplačno vključili bliskovito LiteSpeed tehnologijo, ki poskrbi za hitrejše nalaganje spletne strani (tudi do 6x).

To pomeni, da lahko osnovni paket MAX S (ki ga sicer priporočamo vsem tistim, ki šele začenjate svojo spletno dogodivščino) dobite že za borih 9,48 € na leto oziroma smešno-nizkih 0,79 € na mesec

Kliknite tukaj in pobrskajte po naših neomejenih paketih >>

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 28. novembra*

#2: E-MAIL GOSTOVANJE LE ZA 0,75 € NA MESEC

Znano je, da podjetja ki danes nimajo e-poštnega naslova na lastni domeni, v očeh potencialnih kupcev izpadejo neprofesionalno.

Samo predstavljajte si za trenutek kako bi izgledalo, če bi naš e-mail prejeli z naslova domovanje@gmail.com. Ne vemo točno, kaj vam je šinilo skozi misli, a zagotovo to ni bila beseda “profesionalno”. Ali zaupanja vredno…

Ravno zato vam priporočamo, da ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni (info@domovanje.com) in tako poskrbite, da se bo vaš e-poštni predal v popolnosti ujemal z vašo blagovno znamko…

Pri Domovanju smo poskrbeli, da imate – že v osnovi – na voljo veliko prostora (tudi do 100 GB na predal) po nizkih cenah, kar pomeni, da se lahko poslovite od nadležnega brisanja e-pošte in prepolnega e-poštnega predala.

Najboljši del?

Do svojih sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih – sedaj tudi do 60% ceneje oziroma že od 0,75 € na mesec.

Kliknite tukaj in izkoristite to NORO ponudbo >>

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 28. novembra*

#3: VRTOGLAV 71% POPUST NA BLISKOVITO HIPER GOSTOVANJE ZA SPLETNE TRGOVINE…

Hiper gostovanje priporočamo vsem tistim, ki imate bolj zahtevne spletne strani in trgovine z velikim številom obiskovalcev.

Pri Hiper gostovanju smo “iz vaših ramen” prevzeli vso dodatno delo in stroške, ki bi bili posledica izbire VPS gostovanja. Za vzdrževanje in nadgradnjo strežnikov skrbi naša ekipa, ki ima na tem področju več kot 23 let izkušenj.

Hiper pakete sicer odlikujejo zmogljivost VPS strežnikov ter vse prednosti deljenega gostovanja. So najboljša izbira za vse, ki nimajo želje ali znanja, da bi urejali lasten strežnik, potrebujejo pa napredne rešitve.

V duhu NORIH Black Friday popustov smo Hiper gostovanje znižali za še-nikoli-tako-ugodnih 71% oziroma le borih 9,99 € na mesec.

Več o ponudbi si preberite na spodnji povezavi…


KLIKNITE IN IZBERITE SVOJ PAKET HIPER GOSTOVANJA >>

*Popust velja pri vseh Hiper paketih*

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 01 77 77 888 ali nam pišite na info@domovanje.com.

Za zahtevnejše spletne uporabnike

(sem “pašete”, če ste agencija ali pa sodite med tiste največje spletne trgovine ter strani… in bi radi v sklopu te nore ponudbe pošteno prihranili)

#4: 50% popusta pri letnem najemu VPS
strežnikov in gostovanj…

Če ste nekdo, ki za svojo spletno trgovino ali spletno stran potrebuje lasten prostor in lasten operacijski sistem, potem so LXC VPS in KVM VPS strežniki prava izbira za vas, saj vam nudijo popolno svobodo pri delu s strežnikom.


Aplikacije bodo pri obeh delovale bliskovito hitro, prav tako pa ju lahko – ker gre za virtualni privatni strežnik – v celoti prilagodite svojim potrebam.


Do LXC VPS strežnika lahko v sklopu naših Black Friday ugodnosti pridete kar 50% ceneje oziroma že za skromnih 1,87 € na mesec.

Tale NORA akcija velja tudi za KVM VPS strežnik, ki je lahko vaš že za borih 9,99 € na mesec.Potrebujete zmogljivost formule 1, ampak ne želite upravljati s strežnikom?


V primeru, da želite najboljši “performance” (brez dodatnega glavobola, ki ga zahteva upravljanje s strežnikom), pa nudimo tudi možnost vzdrževanega strežnika.


Naši sistemski tehniki bodo tako poskrbeli za redne nadgradnje operacijskega sistema in strežniške programske opreme … ter izvajali nadzor nad delovanjem celotnega strežnika.


Po “domače” povedano…


Vi lahko svoj čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, mi pa bomo poskrbeli za hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.


Vašo vstopnico v svet VPS gostovanja lahko v sklopu te Black Friday akcije dobite skupaj s 50% popustom za že nizkih 14,99 € na mesec.


Želim VZDRŽEVANO VPS gostovanje >>

*Ta ponudba velja do konca ponedeljka, 28. novembra*

#5: Poslovno (reseller) gostovanje
kar 90% ceneje …

Gre za spletno gostovanje, ki je pisano na kožo spletnim profesionalcem in agencijam.

Omogoča vam namreč prosto razpolaganje z zakupljenim prostorom na hitrih NVMe SSD diskih in možnost kreiranja poljubno velikih e-poštnih predalov… poleg tega pa je seveda dovoljena tudi preprodaja.

Poskrbeli smo, da lahko tovrstno gostovanje temelji na bliskovitih LiteSpeed strežnikih, ki smo jih v sklopu Black Friday ugodnosti brezplačno vključili vse pakete Reseller gostovanja.

Istočasno smo omogočili tudi popolno fleksibilnost, saj si lahko pri svojem Reseller gostovanju izberete poljubno število cPanel računov in količino prostora, ki ju potrebujete. Naročite Reseller gostovanje z 90% popusta na prostor že od borih 2,81 € na mesec.

Kliknite tukaj in naročite svoje reseller gostovanje >>

*Ta nora ponudba velja do konca ponedeljka, 28. novembra*


Tako – to je bilo 5 naravnost norih Black Friday ponudb, ki vam bodo pomagale do uspešne prodajne jeseni.

Vse kar morate narediti je, da se odločite, katere izmed njih so prave za vas…

Veselo nakupovanje,

Ekipa Domovanje

P.S. Ne bi bili radi “zoprni”, a ta nora ponudba je na voljo zgolj do spletnega ponedeljka (ki ga nekateri poznate kot Cyber Monday), 28. novembra, do 23:59.

Zato brž pohitite in “nadgradite” svoj spletni nastop s pomočjo izbire pravega paketa, zaradi katerega bo vaša obstoječa infrastruktura veliko boljša. Zanesljivejša. In hitrejša.

V to smo tako prepričani, da vam ob nakupu vseh zgoraj omenjenih ponudb nudimo brezkompromisno 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Če v tem obdobju ne boste popolnoma zadovoljni, vam bomo brez oklevanja vrnili denar.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 01 77 77 888 ali nam pišite na info@domovanje.com.

*Akcija velja za naročila novih paketov. Ne velja za podaljšanje, spremembe ali nadgradnje obstoječih paketov.
Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 888
info@domovanje.com
Prednosti gostovanja pri Domovanje.com
 
 
  • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
  • 100 % garancija - 60 dnevni rok za vračilo denarja.
 

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 -  Webtasy, d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. S klikom na gumb sprejmi se bodo namestili vsi piškotki.
Zavrni