Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Ivan V.
Naš problem je bil rešen v našo korist nad pričakovanji, tako da lahko rečem samo hvala za izredno podporo.
 
Kristijan P.
Super ste - ostanite na takem nivoju še naprej.
Veliko ustvarjam z Arnesovimi storitvami gostovanja, pa moram reč, da sem jim že večkrat rekel naj pogledajo kaj dela konkurenca. To da si plačan iz javnih sredstev še ne pomeni, da je tvoja storitev lahko podpovprečna. Tudi, ko delam s šolami jim kar povem - lahko koristite Arnes infrastrukturo za maile in gostvanja zastonja in imate skoz neke probleme ali pa uporabljate konkurenco kjer boste nekaj malega na leto plačali, za to pa prejeli storitev od pomoči, do nadzora, do varnosti in tako naprej.

Sem vaš uporabnik od kar smo začeli na Slojomla forumu izvajati testiranja in moram reč kapo dol za napredek in storitev.
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil
 /

mesec 

Pozdravljeni,

bliža se obdobje koledarske jeseni, ki je statistično gledano najbolj ugodna za spletno prodajo.

Ker se zavedamo, da sta uporabniška izkušnja in prodajna uspešnost na internetu tesno povezani s hitrostjo nalaganja spletnih strani, smo se pri Domovanju to jesen odločili za drzno potezo…

Vsa naša spletna gostovanja (Da! Tudi naše najcenejše in najbolj priljubljeno Neomejeno gostovanje) smo BREZPLAČNO opremili z bliskovito LiteSpeed tehnologijo, s katero lahko nalaganje vaše spletne strani pohitrite tudi do 6x.

Verjamemo, da boste na svoj račun prišli vsi – tako spletni začetniki, ki šele začenjate svojo podjetniško pot, kot tudi vsi najzahtevnejši spletni uporabniki, ki na spletu poslujete v nadpovprečnem obsegu…

LiteSpeed tehnologija to jesen že od 0,99 € na mesec…

LiteSpeed strežnik (gre za opcijo, ki nadomešča klasičen Apache strežnik) lahko od sedaj naprej najdete v vsakem paketu naših spletnih gostovanj…

Od tistih najcenejših primernih za spletne začetnike (Neomejeno)... do spletnih gostovanj primernih za najzahtevnejše spletne trgovine (Hiper) in spletne agencije (Reseller).

Trenutno jih lahko v sklopu naših jesenskih kupčij dobite po res hudih cenah, s katerimi prihranite tudi do 81%...

JESENSKE LITESPEED KUPČIJE

#1: Neomejeno gostovanje od 0,99 € na mesec…

Preverite najbolj priljubljeno spletno gostovanje pri Domovanju. Wordpress optimizirano z neomejeno prostora in neomejenim številom e-mail predalov... od sedaj naprej na LiteSpeed strežnikih.

 

Kliknite tukaj in izberite svoj Neomejen paket >>

#2: Hiper gostovanje od 12,49 € na mesec…

Za najzahtevnejše spletne trgovine in spletne strani, ki potrebujejo bliskovito hitrost in vrhunsko zmogljivost…

 

Kliknite tukaj in pobrskajte po naših Hiper paketih >>

#3: Reseller gostovanje​ od 3,94 € na mesec…

Za spletne agencije in oblikovalce... Popolnoma prilagodljivi reseller paket kjer nikoli ne plačujete več, kolikor dejansko porabite... od sedaj naprej na Litespeed strežniku.

 

Kliknite tukaj in sestavite svoj Reseller paket >>

30-DNEVNA BREZPLAČNA “VOŽNJA”


Če slučajno v nakup gostovanja niste prepričani in nam danes ne želite “poslati denarja”, potem lahko na 100% naše stroške (brez obveznosti in drobnega tiska) za 30 dni preizkusite enega izmed naših paketov gostovanja.

Tako boste na zelo enostaven način ugotovili, kako lahko že izbira pravega gostovanja vpliva na čas nalaganja vaše spletne strani… in posledično tudi na uporabniško izkušnjo, Google “uvrstitve” ter seveda na samo prodajo.

Do tega brezplačnega testa pridete tako, da oddate naročilo (brez plačila) za izbran paket gostovanja in nato počakajte nekaj minut, da se gostovanje brezplačno vzpostavi. Če pri celotni zadevi potrebujete pomoč nam pišete na info@domovanje.com ali nas pokličete na 01 77 77 888.

Dopolnite svoje spletno gostovanje z najbolj priljubljenimi domenskimi končnicami… že od 0,99 € na leto!

.EU  0,99 €*    |    .SI  0,99 €*    |    .TOP  0,99 €*    |    .FUN  0,99 €*     |    .WEBSITE  0,99 €*

#4: Email gostovanje že od
 0,99 € na mesec


Ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni in poskrbite, da se bo vaš E-poštni naslov v popolnosti ujemal z vašo blagovno znamko.

Pri Domovanju smo poskrbeli, da imate - že v osnovi - na voljo veliko prostora (tudi do 100 GB na predal), kar pomeni, da se lahko poslovite od nadležnega brisanja e-pošte in prepolnega e-poštnega predala… že od 0,99 € na mesec.


Kliknite tukaj in izberite E-mail gostovanje (do 100 GB) >>

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 01 77 77 888 ali nam pišite na info@domovanje.com.

*Akcija velja za vse uporabnike ob naročilu novega paketa gostovanja. Akcija ne velja za spremembe, nadgradnje ali podaljšanja obstoječih paketov gostovanj. Akcija velja do 31.10.2022.

Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 888
info@domovanje.com
Prednosti gostovanja pri Domovanje.com
 
 
  • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
  • 100 % garancija - 60 dnevni rok za vračilo denarja.
 

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 -  Webtasy, d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. S klikom na gumb sprejmi se bodo namestili vsi piškotki.
Zavrni