Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Tadej N.
Upam, da dobite tudi kako stranko na moj račun - z veseljem vsakomur povem za domovanje.com in freedns.si
 
Saša C.
Pričakoval odgovor v ponedeljek, dobil isti dan v nedeljo, presenečen in zadovoljen. Hvala še enkrat za super podporo.
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil

Domovanje ponovno preseneča…

“To je naših 5 VROČIH predpoletnih ponudb…”

(Nekatere izmed močno zaželenih ponudb so znižane za kar 79%, prav vse pa pridejo “v paketu” z enostavno in brezkompromisno 60-dnevno garancijo)Prihaja poletje.

Vsi komaj čakamo skok v kopalke in pot na prve dogodivščine, ki nam jih pričara toplo vreme.

Ker pri Domovanju ne želimo, da se med kakšnim piknikom… ali pa med poležavanjem na tropskem otoku… obremenjujete z gostovanjem ali domenami, smo za vas pripravili posebno predpoletno ponudbo, s katero lahko še pred odhodom “na lepše” poskrbite za vse pomembne IT stvari. In seveda ob tem tudi prihranite. Močno.

V sklopu naše predpoletne ponudbe smo namreč za vas pripravili naravnost nore ugodnosti – vsemu skupaj pa dodali tudi našo enostavno in brezkompromisno 60-dnevno garancijo zadovoljstva.

Predlog pred vami je razdeljena na dva dela

Spodnji del ponudbe je namenjen tistim najzahtevnejšim spletnim uporabnikom, ki na spletu poslujejo v nadpovprečnem obsegu (sem spadajo razne agencije in tiste res največje spletne trgovine ter strani), medtem ko so prve tri ponudbe namenjene vsem ostalim ambicioznim spletnim podjetnikom.

Začnimo pri VROČI ponudbi številka 1…

#1: Spletno gostovanje z neomejeno prostora do 79% ceneje…

Gre za najbolj priljubljeno spletno gostovanje lastnikov spletnih strani pri nas.

Pri vseh paketih imate na voljo neomejeno prostora na super hitrih NVMe SSD diskih, neomejeno prometa in neomejeno število e-poštnih predalov… in to kar do 79% ceneje.

Tisti najcenejši začetni paket S je na voljo že za borih 11,86 € oziroma smešnih 0,99 € na mesec, čaka pa vas še mnogo drugih presenečenj ter bonusov, ki jih najdete na spodnji povezavi…

POZOR: Za maksimalni učinek je najbolj pomembna stvar ta, da pri vsakem paketu Neomejenega gostovanje poleg osnove izberete tudi dodatek PLUS, ki s pomočjo LiteSpeed strežnika poskrbi, da vaša spletna stran postane tudi do 6x hitrejša.

V duhu predpoletnih popustov smo dodatek PLUS znižali za ogromnih 60%, kar pomeni, da je lahko vaš že za mizernih 1,99 € na mesec.
Kliknite tukaj in pobrskajte po naših neomejenih paketih >>

*Ta nora ponudba velja do konca torka, 21. junija*

#2: E-mail gostovanje le za 0,99 € na mesec…

Znano je, da podjetja, ki danes nimajo e-poštnega naslova na lastni domeni, v očeh kupcev izpadejo, kako naj to povemo… amatersko.

Samo pomislite za sekundo, kaj se odvije v strankini glavi, ko zagleda email, ki se glasi cvetlicarna.polde@gmail.com.

Ne vem točno, kaj vam je šinilo skozi misli, a zagotovo to ni bila beseda “profesionalno” ali “zaupanja vredno”. Ravno zato vam priporočamo, da ustvarite E-poštni naslov na lastni domeni (info@cvetlicarna-polde.com).

Pri Domovanju smo poskrbeli, da imate – že v osnovi – na voljo veliko prostora (tudi do 100 GB na predal) po smešno nizkih cenah, kar pomeni, da se lahko poslovite od nadležnega brisanja e-pošte in prepolnega e-poštnega predala.

Najboljši del?

Do svojih sporočil boste lahko dostopali kjerkoli in kadarkoli, na vseh napravah in operacijskih sistemih – sedaj kar 50% ceneje oziroma že od 0,99 € na mesec!

Kliknite tukaj in izkoristite to NORO ponudbo >>

*Ta nora ponudba velja do konca torka, 21. junija*

#3: Gromozanski 50% popust na bliskovito gostovanje za spletne trgovine…

Hiper gostovanje priporočamo vsem tistim, ki sovražite počasne spletne strani in se zavedate, da hitrost (oziroma počasnost) vaše spletne strani vpliva na samo konverzijo, uporabniško izkušnjo in “pozicije” na Google iskalniku.

Za večino je Hiper gostovanje ravno pravo razmerje med kvaliteto (bliskovito hitrostjo) in ceno, saj gre za najbolj zmogljivo deljeno gostovanje, ki deluje kot ‘’pospeševalec’’ oziroma ‘’dodatni raketni pogon’’.

Le-ta vašo spletno stran ali trgovino pohitri do kar 6x, še posebej pa je primeren za spletne trgovine, ki uporabljajo WordPress, Woocommerce ali Magento.

Hiper pakete sicer odlikujejo zmogljivost VPS strežnikov ter vse prednosti deljenega gostovanja. So najboljša izbira za vse lastnike zahtevnejših spletnih trgovin in spletnih strani, ki nimajo želje ali znanja, da bi urejali lasten strežnik, potrebujejo pa napredne rešitve.

V duhu naših predpoletnih akcij smo Hiper gostovanje znižali za izjemnih 50%, kar pomeni, da ga lahko dobite že za borih 12,49 € na mesec.

Več o ponudbi si preberite na spodnji povezavi…

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 01 77 77 888 ali nam pišite na info@domovanje.com.

Za zahtevnejše spletne uporabnike

(če ste agencija ali pa sodite med tiste največje spletne trgovine… in
bi radi v sklopu te nore Predpoletne ponudbe pošteno prihranili… berite dalje)

#4: 30% popusta pri letnem najemu VPS strežnikov in gostovanj…


Če ste nekdo, ki za svojo spletno trgovino ali spletno stran potrebuje lasten prostor in lasten operacijski sistem, potem so LXC VPS in KVM VPS strežniki prava izbira za vas, saj vam nudijo popolno svobodo pri delu s strežnikom.

Stvari bodo pri obeh delovale bliskovito hitro, prav tako pa jih lahko – ker gre za virtualni privatni strežnik – v celoti prilagodite svojim potrebam.

Do LXC VPS strežnika lahko v sklopu naše posebne ponudbe pridete kar 30% ceneje oziroma že za skromnih 2,62 € na mesec. Tale NORA akcija velja tudi za KVM VPS strežnike, ki so lahko vaši že za BORIH 13,99 € na mesec.

Potrebujete zmogljivost formule 1, ampak ne želite upravljati s strežnikom?


V primeru, da želite najboljši “performance” (brez dodatnega glavobola, ki ga zahteva upravljanje s strežnikom), pa nudimo tudi možnost vzdrževanega VPS strežnika.

Naši sistemski tehniki bodo tako poskrbeli za redne nadgradnje operacijskega sistema in strežniške programske opreme … ter izvajali nadzor nad delovanjem celotnega strežnika.

Po “domače” povedano…

Vi lahko svoj čas in energijo vložite v širjenje vašega posla, mi pa bomo poskrbeli za super hitro, varno in stabilno delovanje strežnika, ki bo prilagojen posebej za vas.

Vašo vstopnico v svet VPS gostovanja lahko v sklopu predpoletne ponudbe dobite skupaj s 30% popustom za denarnici prijaznih 20,99 € na mesec.

Želim VZDRŽEVANO VPS gostovanje >>

*Ta nora ponudba velja do konca torka, 21. junija*

#5: Poslovno (reseller) gostovanje
kar 74% ceneje…


Gre za gostovanje, ki je pisano na kožo spletnim profesionalcem in agencijam.

Omogoča vam namreč prosto razpolaganje z zakupljenim prostorom na hitrih NVMe SSD diskih in možnost kreiranja poljubno velikih e-poštnih predalov… poleg tega pa je seveda dovoljena tudi preprodaja!

Poskrbeli smo za to, da lahko tovrstno gostovanje – če boste seveda tako želeli – temelji na Litespeed strežniku, ki je v primerjavi z ‘’navadnim’’ strežnikom hitrejši tudi do 6x.

Istočasno smo omogočili tudi popolno fleksibilnost, saj lahko pri svojem Reseller gostovanju izberete poljubno število cPanel računov in količino prostora, ki ga potrebujete. Tako nikoli ne boste plačali za več prostora in cPanel računov, kot jih potrebujete. Izkoristite do neverjetnih 74% popusta na prostor s ceno že od borih borih 3,32 € na mesec)

Kliknite tukaj in naročite svoje reseller gostovanje >>

*Ta nora ponudba velja do konca torka, 21. junija*

Tako – to je bilo 5 VROČIH ponudb z Domovanja, vi pa se morate sedaj samo še odločiti, katere izmed njih so prave za vas.

Veselo nakupovanje in prijetno poletje,

Ekipa Domovanje

P.S. Še nekaj…

Ta “vroča” ponudba, s katero lahko prihranite tudi do 79%, je na voljo zgolj do prvega dne poletja, 21. junija, do polnoči.

Zato brž pohitite in “nadgradite” svoj spletni nastop s pomočjo izbire pravega paketa, zaradi katerega bo vaša obstoječa infrastruktura veliko boljša. Zanesljivejša. In hitrejša.

V to smo tako prepričani, da vam ob nakupu vseh zgoraj omenjenih ponudb nudimo 60-dnevno garancijo na zadovoljstvo.

Če v tem obdobju ne boste popolnoma zadovoljni, vam bomo brez oklevanja vrnili denar.

Potrebujete pomoč pri izbiri ali naročilu?

Naša ekipa vam lahko svetuje pri izbiri najbolj primerne storitve ali pomaga najti rešitev vaših (spletnih) težav. Pokličite nas vsak delavnik med 08:00 in 20:00 uro na 01 77 77 888 ali nam pišite na info@domovanje.com.

*Akcija velja za vse uporabnike ob naročilu novega paketa gostovanja. Akcija ne velja za spremembe, nadgradnje ali podaljšanja obstoječih paketov gostovanj.

Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 888
info@domovanje.com
Prednosti gostovanja pri Domovanje.com
 
 
  • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
  • 100 % garancija - 60 dnevni rok za vračilo denarja.
 

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 -  Webtasy, d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. S klikom na gumb sprejmi se bodo namestili vsi piškotki.
Zavrni