Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Igor L. (Telprom informacijske tehnologije d.o.o.)
Z dosedanjim delom, ter hitrimi odzivi (smo) z vami zelo zadovoljni. Upamo da bomo tudi v prihodnje tako dobro sodelovali.
 
Marketing magazin
Najlepša hvala za vašo pomoč in trud, okoli izgubljene strani. Kar slišim z različnih koncev, ste sedaj potrdili, da drži. Resnično je z vami super sodelovati in vedno je vse narejeno! Super ekipa ste.
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil

Najboljša ponudba za spletne profesionalce in agencije


Izbira zanesljivega ponudnika gostovanja je ključna za vaš uspeh. Pri Domovanju smo v 20 letih delovanja pridobili ogromno izkušenj, delo z več kot 20.000 naročniki pa nas je naučilo, kaj stranke pričakujejo in želijo od ponudnika spletnih storitev.
Tudi zato lahko danes še učinkoviteje rešujemo nastale težave ter vam pomagamo graditi dober odnos z vašimi strankami.

 Pišite nam >>>  Imate večje število domen? Ko se vaš portfelj zakupljenih domen veča, se poveča tudi letni strošek podaljšanja teh domen. Pri nas velja: več domen imate, manjša je cena. Za stranke, ki imajo pri nas zakupljenih 10 ali več domen, smo pripravili nižje cene domen z najpogostejšimi končnicami. Preveri lestvice popustov za večje stranke >

Poskrbimo pa tudi, da vas ne preobremenjujemo s ponudbami za podaljšanje, saj vam lahko omogočimo mesečno obveščanje o domenah pred potekom.
 
     
  Ne bo se več zgodilo, da bi vas stranka obvestila o nedelovanju spletnih strani - napako bomo prvi opazili mi. Sistem 'Domovanje nadzor kakovosti' stalno (24/7) nadzira delovanje strežnikov in v primeru napak takoj urgira: napako poskuša najprej urediti sam, nato pa takoj obvesti dežurnega tehnika. Ta mora napako začeti reševati v 5-ih minutah!  Več o Domovanje nadzoru kakovosti >
  
     
  Naj bo gostovanje za vaše stranke še bolj varno. Pri tem vam pomaga Domovanje aktivna zaščita, ki samodejno odpravlja ranljivosti v nekaterih aplikacijah ter vas opozori v primeru najdbe sumljivih datotek ali aktivnosti. Požarni zid pa preprečuje morebitne vdore in napade. Več o Domovanje aktivni zaščiti >
 
     
  Želimo, da selitev vaših spletnih strani na naše strežnike za vas poteka popolnoma brezskrbno. Zato spletne strani vaših naročnikov na nov paket gostovanja preselimo mi. Potrebujemo le dostop do potrebnih podatkov pri vašem trenutnem ponudniku. Prenos je brezplačen, obseg pa je odvisen od zakupljenega paketa.
 
     
  Za vas smo lahko na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu, saj je naša podpora pri paketih vzdrževanega VPS gostovanja dosegljiva 24/7. Tudi ob zahtevnejših izzivih. Naročnikom omogočamo čim krajši odzivni čas ter najboljšo izkušnjo ob stiku z nami. Dovolite nam, da postanemo član vašega tima!


 

 
Pred začetkom našega sodelovanja z Domovanjem smo imeli večkrat težave z delovanjem strežnika in nam je odpravljanje težave vzelo ogromno časa. Prehod na Domovanje je potekal veliko bolj gladko kot sem pričakoval na podlagi preteklih izkušenj. Z delovanjem strežnikov smo izredno zadovoljni, hkrati pa je super, da ko potrebuješ pomoč pokličeš in si takoj na vrsti ter oseba, ki govori s tabo, vedno pozna tvoje podjetje in tvoje potrebe in ti pomaga najti rešitev

   
   

Darijo Petrovčič, Carpediem d.o.o.

 


Cenimo vsakega naročnika. Zavedamo pa se tudi, da imate nekateri naročniki drugačne, bolj specifične potrebe. Skupaj z vami bomo oblikovali rešitev, ki bo pisana na kožo vašim poslovnim potrebam!

Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 888
info@domovanje.com
Prednosti gostovanja pri Domovanje.com
 
 
  • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
  • 100 % garancija - 60 dnevni rok za vračilo denarja.
 

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 -  Webtasy, d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. S klikom na gumb sprejmi se bodo namestili vsi piškotki.
Zavrni