Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Matej F.
Zelo ste odzivni in ažurni, kar je pohvalno gleda na ostala podjetja, ki rabijo včasih tudi po tri dni, da se odzovejo. Hitrost je v današnjem času izrednega pomena za uspešnost in napredovanje. Hvala vam.
 
Kristijan P.
Super ste - ostanite na takem nivoju še naprej.
Veliko ustvarjam z Arnesovimi storitvami gostovanja, pa moram reč, da sem jim že večkrat rekel naj pogledajo kaj dela konkurenca. To da si plačan iz javnih sredstev še ne pomeni, da je tvoja storitev lahko podpovprečna. Tudi, ko delam s šolami jim kar povem - lahko koristite Arnes infrastrukturo za maile in gostvanja zastonja in imate skoz neke probleme ali pa uporabljate konkurenco kjer boste nekaj malega na leto plačali, za to pa prejeli storitev od pomoči, do nadzora, do varnosti in tako naprej.

Sem vaš uporabnik od kar smo začeli na Slojomla forumu izvajati testiranja in moram reč kapo dol za napredek in storitev.
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil

Smo aktiven ponudnik gostovanja – ponujamo Domovanje aktivno zaščito


Spletne aplikacije (npr. Joomla in Wordpress) je potrebno redno posodabljati s popravki, saj se sčasoma odkrijejo varnostne luknje v programski kodi. To pomeni, da aplikacija, ki ni redno posodobljena, predstavlja potencialno nevarnost za strežnik, na katerem gostuje.

To je še posebej kritično pri deljenem gostovanju (spletnem in reseller gostovanju), kjer lahko ena okužena spletna stran vpliva na delovanje drugih aplikacij, tudi vaše. Ponudniki gostovanja so pogosto pasivni: nekateri le spremljajo aktivnosti na strežnikih, drugi svoje naročnike obvestijo o zlorabah, redki pa tudi ukrepajo.

Na Domovanje.com želimo naročnikom ponuditi še bolj varno gostovanje - iz tega razloga smo uvedli brezplačno storitev Domovanje aktivno zaščito. Domovanje aktivna zaščita poskrbi za varnost vaših spletnih aplikacij tako da:
 1. samodejno odpravlja ranljivosti v nekaterih aplikacijah,
 2. s pomočjo požarnega zida preprečuje vdore in napade,
 3. opozori v primeru najdbe sumljivih datotek,
 4. opozori v primeru sumljivih aktivnosti.

1. Samodejno odpravljanje ranljivosti vaše aplikacije *


Sistem Patchman odkriva in odpravlja znane ranljivosti v CMS sistemih Wordpress, Joomla, Drupal in osCommerce.

Kako deluje:
 • Poišče znane ranljivosti vaše spletne aplikacije: Vsak dan avtomatično pregleda nameščene aplikacije na strežniku. V kolikor bo za spletno aplikacijo odkril znano ranljivost, bomo naročnika o tem najprej obvestili po e-mailu.
 •  

 • Namesti popravke: Naročnik ima nato teden dni časa, da ranljivost odpravi sam. Če ranljivosti ne uredi sam, sistem namesti popravke, ki so na voljo. Po izvedenih popravkih naročniku pošljemo obvestilo z informacijo, katere spremembe so bile urejene. Več o tem, katere popravke lahko avtomatično namestimo v okviru Domovanje aktivne zaščite in kako to storite sami, si preberite na straneh podpore.

Ali to pomeni, da bomo nadgradili vašo aplikacijo?
Ne. Ker so popravki namenjeni izključno odpravi posameznih ranljivosti (tudi v starejših različicah) in ne nadgradijo vaše aplikacije na novejšo verzijo, težav ne pričakujemo. Vseeno pa priporočamo, da naročniki sami sproti nadgrajujejo aplikacije na novejše verzije oziroma nameščajo popravke.

Katere aplikacije popravi Domovanje aktivna zaščita?
Sistem Patchman odpravlja znane ranljivosti v Wordpress-u, Joomli, Drupal-u in osCommerc-u. Seznam različic spletnih aplikacij, ki jih preverjamo in za katere samodejno odpravljamo znane ranljivosti, najdete na strani podrobnosti.


2. Preprečevanje vdorov in napadov


Požarni zid spletnega strežnika preprečuje različne oblike napadov na CMS sisteme. Redno se posodablja z novimi vzorci napadov na najbolj znane CMS sisteme.

Zaščita pred različnimi oblikami DDoS napadov je urejena prek ponudnika povezljivosti.

3. Opozarjanje naročnikov v primeru najdbe sumljivih datotek


Sistem redno pregleduje datoteke na strežniku ter išče zlonamerno kodo. V primeru najdbe sumljivih datotek, naročnik prejme poročilo s seznamom potencialno nevarnih datotek.

4. Opozarjanje naročnikov v primeru sumljivih aktivnosti


V primeru, da nadzorni sistem zazna sumljive aktivnosti, poskuša preprečiti nadaljnje zlorabe in škodo, ki bi jo napadalci lahko povzročili, če bi še naprej imeli dostop do vaših storitev. Nadzorni sistem tako avtomatično onemogoči dostop do spletne strani ali poštnega predala, hkrati pa naročniku pošlje sporočilo s smernicami, kako odpraviti težavo.

Kdo pa vam krije hrbet pred spletnimi okužbami?


Najbolj dovzetna skupina za napade so naročniki, ki zaradi pomanjkanja časa ali znanja svoje spletne aplikacije ne posodabljajo redno. Naša nova storitev Domovanje aktivna zaščita bo zato zmanjšala verjetnost, da bo kdo vdrl na vašo spletno stran.

Če boste pri odpravljanju težav potrebovali pomoč strokovnjaka, nam lahko vedno pišete na podpora@domovanje.com.


* Brezplačno samodejno odpravljanje ranljivosti je na voljo le za deljena in reseller spletna gostovanja.
Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 866
nakup@domovanje.com
Prednosti gostovanja pri Domovanje.com
 
 
 • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
 • 100 % garancija - 60 dnevni rok za vračilo denarja.
 • Za vas skrbi več kot 45 sodelavcev.
 • Gostovanje z največ izkušnjami - z vami že 19 let!
 • Zaupa nam več kot 90.000 naročnikov.
 

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 15.11.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
90.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
19 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin.
Če boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste sprejeli vse piškotke.
Zavrni