Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Jure V.
Glede na to, da sem odgovor dobil v zelo kratkem roku (nekaj deset minut) in to okoli polenajstih zvečer (!!!!!!), in da je bil odgovor zelo uporaben, no morem imeti ne pripomb ne predlogov. Le tak naprej!
 
Marketing magazin
Najlepša hvala za vašo pomoč in trud, okoli izgubljene strani. Kar slišim z različnih koncev, ste sedaj potrdili, da drži. Resnično je z vami super sodelovati in vedno je vse narejeno! Super ekipa ste.
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil

Smo aktiven ponudnik gostovanja – ponujamo Domovanje aktivno zaščito


Spletne aplikacije (npr. Joomla in Wordpress) je potrebno redno posodabljati s popravki, saj se sčasoma odkrijejo varnostne luknje v programski kodi. To pomeni, da aplikacija, ki ni redno posodobljena, predstavlja potencialno nevarnost za strežnik, na katerem gostuje.

To je še posebej kritično pri deljenem gostovanju (spletnem in reseller gostovanju), kjer lahko ena okužena spletna stran vpliva na delovanje drugih aplikacij, tudi vaše. Ponudniki gostovanja so pogosto pasivni: nekateri le spremljajo aktivnosti na strežnikih, drugi svoje naročnike obvestijo o zlorabah, redki pa tudi ukrepajo.

Na Domovanje.com želimo naročnikom ponuditi še bolj varno gostovanje - iz tega razloga smo uvedli brezplačno storitev Domovanje aktivno zaščito. Domovanje aktivna zaščita poskrbi za varnost vaših spletnih aplikacij tako da:
 1. samodejno odpravlja ranljivosti v nekaterih aplikacijah,
 2. s pomočjo požarnega zida preprečuje vdore in napade,
 3. opozori v primeru najdbe sumljivih datotek,
 4. opozori v primeru sumljivih aktivnosti.

1. Samodejno odpravljanje ranljivosti vaše aplikacije *


Sistem Patchman odkriva in odpravlja znane ranljivosti v CMS sistemih Wordpress, Joomla, Drupal in osCommerce.

Kako deluje:
 • Poišče znane ranljivosti vaše spletne aplikacije: Vsak dan avtomatično pregleda nameščene aplikacije na strežniku. V kolikor bo za spletno aplikacijo odkril znano ranljivost, bomo naročnika o tem najprej obvestili po e-mailu.
 •  

 • Namesti popravke: Naročnik ima nato teden dni časa, da ranljivost odpravi sam. Če ranljivosti ne uredi sam, sistem namesti popravke, ki so na voljo. Po izvedenih popravkih naročniku pošljemo obvestilo z informacijo, katere spremembe so bile urejene. Več o tem, katere popravke lahko avtomatično namestimo v okviru Domovanje aktivne zaščite in kako to storite sami, si preberite na straneh podpore.

Ali to pomeni, da bomo nadgradili vašo aplikacijo?
Ne. Ker so popravki namenjeni izključno odpravi posameznih ranljivosti (tudi v starejših različicah) in ne nadgradijo vaše aplikacije na novejšo verzijo, težav ne pričakujemo. Vseeno pa priporočamo, da naročniki sami sproti nadgrajujejo aplikacije na novejše verzije oziroma nameščajo popravke.

Katere aplikacije popravi Domovanje aktivna zaščita?
Sistem Patchman odpravlja znane ranljivosti v Wordpress-u, Joomli, Drupal-u in osCommerc-u. Seznam različic spletnih aplikacij, ki jih preverjamo in za katere samodejno odpravljamo znane ranljivosti, najdete na strani podrobnosti.


2. Preprečevanje vdorov in napadov


Požarni zid spletnega strežnika preprečuje različne oblike napadov na CMS sisteme. Redno se posodablja z novimi vzorci napadov na najbolj znane CMS sisteme.

Zaščita pred različnimi oblikami DDoS napadov je urejena prek ponudnika povezljivosti.

3. Opozarjanje naročnikov v primeru najdbe sumljivih datotek


Sistem redno pregleduje datoteke na strežniku ter išče zlonamerno kodo. V primeru najdbe sumljivih datotek, naročnik prejme poročilo s seznamom potencialno nevarnih datotek.

4. Opozarjanje naročnikov v primeru sumljivih aktivnosti


V primeru, da nadzorni sistem zazna sumljive aktivnosti, poskuša preprečiti nadaljnje zlorabe in škodo, ki bi jo napadalci lahko povzročili, če bi še naprej imeli dostop do vaših storitev. Nadzorni sistem tako avtomatično onemogoči dostop do spletne strani ali poštnega predala, hkrati pa naročniku pošlje sporočilo s smernicami, kako odpraviti težavo.

Kdo pa vam krije hrbet pred spletnimi okužbami?


Najbolj dovzetna skupina za napade so naročniki, ki zaradi pomanjkanja časa ali znanja svoje spletne aplikacije ne posodabljajo redno. Naša nova storitev Domovanje aktivna zaščita bo zato zmanjšala verjetnost, da bo kdo vdrl na vašo spletno stran.

Če boste pri odpravljanju težav potrebovali pomoč strokovnjaka, nam lahko vedno pišete na podpora@domovanje.com.


* Brezplačno samodejno odpravljanje ranljivosti je na voljo le za deljena in reseller spletna gostovanja.
Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 888
info@domovanje.com
Prednosti gostovanja pri Domovanje.com
 
 
 • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
 • 100 % garancija - 60 dnevni rok za vračilo denarja.
 • Za vas skrbi več kot 75 sodelavcev.
 • Gostovanje z največ izkušnjami - z vami že 20 let!
 • Zaupa nam več kot 100.000 naročnikov.
 

Informacije

01 77 77 888
info@domovanje.com


Webtasy, d.o.o.
Pod hribom 55
1000 Ljubljana
Slovenija

O podjetju >

Zaposlitev >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 -  Webtasy, d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:  
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
100.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
75 sodelavcev se trudi za vas
20 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH
Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies). Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev in delovanje vtičnikov, ki omogočajo deljenje vsebin. S klikom na gumb sprejmi se bodo namestili vsi piškotki.
Zavrni