5 razlogov, da imate vse spletne storitve na enem mestu

Za običajno spletno predstavitev potrebujemo vsaj 2 storitvi: domeno in gostovanje. Če ste kdaj selili storitve od ponudnika k ponudniku, veste, da se hitro zgodi, da imate domeno pri prvem, DNS gostovanje pri drugem ter spletno gostovanje pri tretjem ponudniku. Predstavljajte si, da naenkrat opazite, da vaša stran ne deluje. Koga boste poklicali za pomoč?

1. razlog za storitve na enem mestu: veste, na koga se obrniti v primeru težav

V zgornjem primeru morate sami ugotoviti, kje leži težava. Vam je potekla domena? Je nekdo izklopil DNS gostovanje? Ima strežnik spletnega gostovanja tehnične težave? Ste prepričani, da imate dovolj znanja, da sami najdete izvor težave?

Če imate vse storitve pri enem ponudniku, do tega ne more priti. V primeru težav vedno kličete ali pišete le eni osebi.

2. razlog za storitve na enem mestu: iste storitve ne boste plačali 2-krat

Težko bi verjeli, koliko krat se zgodi, da naročnik plačuje isto storitev (npr. spletno gostovanje) pri dveh ponudnikih. Isto stvar torej plača 2-krat. Zakaj? Zaradi neznanja in dejstva, da nima pregleda nad storitvami. Administratorka, ki plačuje račune, pač pogosto ne razume, kaj “spletno gostovanje” sploh pomeni.

Če imate vse storitve pri enem ponudniku, je možnosti za to veliko manj. V uporabniških straneh hitro opazite zakup dveh identičnih paketov – prekinitev paketa, ki ni v uporabi, je le klik stran.

3. razlog za storitve na enem mestu: enostavno podaljševanje

Uporabniške strani so namenjene boljšemu pregledu nad zakupljenimi storitvami. Na seznamu takoj vidite tudi datum poteka, za vse storitve pa lahko z le nekaj kliki izdelate ponudbo za podaljšanje ter jo enostavno tudi plačate.

4. razlog za storitve na enem mestu: tehnična pomoč je le klic stran

Ne veste, kako rešiti tehnične težave, ki so se pravkar pojavile na vaši spletni strani? Na srečo niste sami: vedno (vsak dan od 8:00 do 20:00) se lahko obrnete na našo ekipo. Pišite nam na e-mail, nas pokličite, kliknite na chat-u na naši spletni strani ali pa začnite pogovor preko naše Facebook strani. Naš odgovor prejmete praktično takoj.

5. razlog za storitve na enem mestu: več možnosti za prihranke

Vsaka trgovina vam nudi popuste pri večjih količinah. Tudi pri nas ni nič drugače. Našim zvestim strankam, ki imajo pri nas večjo količino storitev, nudimo tudi večje ugodnosti. Primer: naročnikom z več kot 10 domenami ponujamo dodatne popuste pri podaljšanju domen.

Selitev k Domovanju je brezplačna

Združevanje storitev pri nas je še enostavnejše zaradi brezplačne selitve spletnih strani, ki jo ponujamo ob zakupu novega paketa gostovanja. Preverite naše pakete gostovanja, izberite svojega in uživajte v vseh prednostih, ki jih nudi zanesljiv in izkušen ponudnik.

Podobni članki