Tehnična podpora   Pred nakupom
 Košarica
01 77 77 888
Delavniki 8:00 - 20:00
01 77 77 866
Delavniki 8:00 - 20:00
 
podpora@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
nakup@domovanje.com
Vsak dan 8:00 - 20:00
 
 

Zaupajte nam tudi vi!

 
 
Borut P.
Slabo novico imam; dosegli ste maksimum v hitrosti in kvaliteti, ki se ga da doseči.
Prosti ste, uživajte v ognjemetih in penini. ;)
 
Ana
Pohvalila pa bi že tale vaš odnos do nas uporbnikov, da lahko kaj povemo in kaj povprašamo. To je tisto, kar dojemam kot spoštljivost in prijaznost med ljudmi. Brez tega se ne more graditi blagovna znamka in brez človeka v sebi, tudi posameznik ne more biti strokovnjak. stanite prijazni! Lepo vas pozdravljam!
Registracija domen in spletno gostovanje Domovanje Ocena 5 od 5
na podlagi 824 ocen uporabnikov.

Več priporočil

Neomejeno e-poštnih predalov


Vsi naši paketi spletnega gostovanja vključujejo tudi prostor za e-mail predale.

Lastnosti e-poštnih predalov

Z našimi več kot 15-letnimi izkušnjami se zavedamo, da je e-pošta ključni del poslovanja vsakega sodobnega podjetja, hkrati pa tudi vemo koliko znanja, rednega spremljanja strežnikov in predanosti tehnikov je potrebno, da je dostava e-pošte redna, zanesljiva in varna.

Antivirus in antispam zaščita

Vsi poštni predali, ki jih ustvarite, imajo brezplačno vključeno antispam in antivirus zaščito, ki temelji na najbolj razširjenih, preverjenih in uporabljenih rešitvah v industriji.
Vsak posamezni uporabnik lahko antispam zaščito prilagodi svojim potrebam in to popolnoma samostojno v nadzorni plošči.

Varen dostop do e-pošte

Varnost e-pošte vse bolj postaja tema, ki se jo zaveda vsak posameznik, mi pa ji posvečamo pozornost že dlje časa. Zato je dostop do vseh naših poštnih strežnikov možen tudi prek protokolov, ki so namenjeni varnemu prenosu podatkov prek interneta (SSL oz. TLS). S tem preprečimo, da bi kdo prestregel vaše geslo, ko se prijavljate na naš e-poštni strežnik, hkrati pa tudi ne morejo prebirati vaših sproročil, ko potujejo med našim strežnikom in vašim odjemalcem.

Nadzorni sistem preprečuje zlorabo vašega e-predala

Vsi varnosti ukrepi na naši strani pa še vedno ne morejo preprečiti, da v določenih primerih nepridipravi pridobijo dostop do e-poštnih predalov. Najpogostje je razlog okužba računalnika uporabnika e-pošte ali prešibko geslo na e-poštnem predalu.

V večini primerov se takšne e-poštne predale zlorablja za pošiljanje vsiljene (spam) e-pošte. Tudi zaradi tega smo na strežnikih za deljeno gostovanje omejili pošiljanje e-poštnih sporočil v okviru ene gostujoče domene (spletne strani) na tisoč na dan. Po naših izkušnjah to zadostuje za normalno poslovanje, hkrati pa preprečimo zlorabe za pošiljanje vsiljene pošte, ki nato poslabšajo dostavljivost legalne pošte vsem uporabnikom istega poštnega strežnika. Seveda pa vam lahko, če potrebujete masovno pošiljanje za poslovne namene, kot rešitev ponudimo prijazno orodje za e-poštni marketing.

Poleg tega naš požarni zid naslednje generacije preprečuje poskuse vdorov z ugibanjem gesla, naš nadzorni sistem pa stalno spremlja e-poštne strežnike in nas obvesti ob odstopu od normalnega delovanja, da naši tehniki lahko takoj posredujejo.

Dostop do e-poštnih predalov

Razumemo, da imajo naši uporabniki različne potrebe pri uporabi e-pošte, zato smo omogočili, da do nje lahko dostopate tako s pomočjo klasičnih odjemalcev, kot so Microsoft Outlook, Mozilla Thunderbird, Apple Mail in podobni, prek mobilnih naprav (iOS, Android, Windows Phone) ali s pomočjo spletnega vmesnika za dostop do e-pošte, ki deluje tudi prek mobilnih naprav.

Za prejemanje pošte sta vam na voljo protokola POP3 in IMAP, za pošiljanje pa seveda standardni protokol SMTP.

Lahko pa si izberere tudi nastavitev, ki vso vašo e-pošto, ki jo prejmete na naslov pod vašo domeno (npr. info@vasadomena.si), preusmeri na vaš obstoječi naslov npr. @gmail.com naslov.
 

Ali res lahko ustvarim neomejeno poštnih predalov?

Točno tako kot smo zapisali, ustvarite lahko neomejeno e-poštnih predalov. Imate v svojem podjetju več kot 100 sodelavcev? Ustvarite poštni predal za vse sodelavce in to brez dodatnih stroškov.

Naši e-poštni strežniki so optimizirani za hitrost, varnost, pošiljanje in prejemanje sporočil. Primerni so tudi za dolgoročno shranjevanje sporočil, nismo pa jih za to optimizirali. Zato je privzeta velikost e-poštnega predala 500 MB, kar po naših izkušnjah zadostuje več kot 95% uporabnikov. Vsem, ki potrebujete več prostora za shranjevanje e-pošte na strežniku, že v redni ponudbi deljenega gostovanja omogočamo razširitev velikosti e-poštnih predalov na velikost 1, 3 ali 5 GB.

Uporabnikom, ki potrebujejo še večje predale oz. imajo za njihovo e-pošto posebne zahteve, z veseljem pripravimo rešitev za njihove potrebe. Le stopite v stik z nami.
Potrebujete pomoč
pri nakupu?
Z veseljem vam pomagamo.
01 77 77 866
nakup@domovanje.com
Prednosti gostovanja pri Domovanje.com
 
 
  • Brezplačna, strokovna in prijazna podpora.
  • 100 % garancija - 60 dnevni rok za vračilo denarja.
  • Za vas skrbi več kot 45 sodelavcev.
  • Gostovanje z največ izkušnjami - z vami že 17 let!
  • Zaupa nam več kot 90.000 naročnikov.
 

Informacije o ponudbi

01 77 77 866
nakup@domovanje.com

Tehnična podpora

01 77 77 888
podpora@domovanje.com

DHH.si d.o.o.
Pod hribom 55
SI-1000 Ljubljana
Splošni podatki podjetja >
Spremljajte nas
  

Podprti načini plačila
Garancija zadovoljstva
Domovanje
© 1999 - 2018 DHH.si d.o.o. | Vse cene so v € in vključujejo DDV. Cene veljajo od 1.1.2018. | *Cene izražajo trenutno veljavno akcijo
Prijavite se na e-novice:
   
Podjetjem pomagamo pri uspehu!     1. v regiji
200.000 registriranih domen
90.000 zadovoljnih naročnikov
    1.000 izdelanih spletnih strani
45 sodelavcev se trudi za vas
17 let spletne tradicije
Zaupajo nam veliki in mali podjetniki

 
       
       
 

Podjetje Skupine DHH